Sunday, July 22, 2012

Ramadhan Pertama 2012

Tahun kira 1st time aku berpuasa sebagai seorang isteri..ihiks..dan adelah sangat best sebab minggu ni pakmi dapat datang ke KL..wee..!! so dapat lah feel puasa 1st ngan hasben kan kan kan..almaklumlahhh kate PJJ kan..timing kitorang tuk jumpa memang singkat sangat...tapi takpe lah..sehari pun jadi la ek..tapiii, aku tak sempat la nak try ape2 masakan tuk hasben aku rasa..cewah :p

semalam, pakmi sampai sini dalam pukul 1 lebeh..dan hari  ni, die balik pun kul 1 lebeh..uhuk2..tadi masa anta die, dapat la jenjalan kejap kat sogo dan pertama..tak tau lagi bile next schedule nak jumpe..maybe next time aku lak gi sana kot..so now, terasa lonely balikkk...huwaaa...can't you stay a little bit longer...

22 Julai 2012 depan sogo..haha..dating kejappp jek..

time ni pakmi konon2 feel kitorg tgh couple2..pastu nanti konon2 org pandang serong lah kan..sebab dating time bulan puasa..padahal..kitorg da kawen..haha..apakahh..die selalu camtu..kalo tgk couple2 jalan2 ke kan..mesti tanye, dorg tu agak2 da kawen ke belum...pastu aku jawab la berdasarkan teori2..pastu pakmi kate, kalo dah kawen, isteri yg pegang suami..errr..yeke...

ohh..btw, semalam buka puasa ngan famili..wahh dah tak muat meja..menantu dah 2 orang..jadi aku and eli terpaksa makan depan TV je..hik2..tak sangka ramai dah ahli famili pak dollah...haha..tahun depan, insyaallah bertambah lagi sorang ahli menantu..cuma lom ade budak2 je lagi..kihkih..

ok lah...tu je cite aku..lately macam tak de idea lah nak berblog..


No comments: