Thursday, July 29, 2010

Going to miss you

nape ek, walopun aku tak la dekat n hari2 jumpe ngan my papito kan..tapi, bile aku nak gi jauh mesti aku akan rasa mcm lamaa je aku nak tinggalkan die..uhuk2...mesti aku mcm nak rindu2 (sile geli ngan kenyataan ni)..haha...pastu siap nak ckp gudbye2..padahal sama je kan..apekah???..

Wednesday, July 28, 2010

Too Many..

Aku ade baaanyak cite nak cite..tapi tak tau mane nak start..hehe..ok, aku sekarang dalam mode bizi tahap cipan..

Akhirnya, department kami, dapat membuat retreat yang diidam2 kan itu..haha..kate en.AF dah 4 tahun kot dorg tak buat..so, yang ni kire ok la..walopun baudget ciput dan tepaksa deal ngan hotel bnyk2 kali sbb hotel ni gile berkira..huhu..kalau selalu, opis gomen, wat kursus2 ke kan, mesti boleh dapat mcm2..mayb sebab hotel tu dah markup sket kot..tp yang ni, serius..mintak tambah kek sebiji pun die kedekut okeh..waa..manyak berkira ar lu ni...

btw, aku akan bertolak esok tgahari sampai ahad aku di sana..haha..yeyeh..best gile kottt sbb tak yah g opis..smbil2 tu feeling2 bercuti la jugak kan..lamo dah tak kua kemana2 ni ;p ..nicee..!!

oh yer ade la ari tu kan..aku masuk contest..waa..aku dapat jugak la menang saguhati wa cakap luu..dapat la sehelai tudung..tp aku tak kesah sgt pasla tudung tu.,.haha..yang kelaka nye, aku menang kategori senyuman menusuk kalbu..huwahaha..kelaka..aku masuk je facebook site die, sbb nak tgk resuslt contest...terus aku rss cm nak tergolek..sbb tgk ade gamba aku masuk saguhati..haha..thats new..aku tak penah masuk ape2 kontest pun sblm ni..lebeh2 lagi siap anta gamba kan..thanks to Facebook lah..sbb application die senang,..tu aku rajin nak ngantar tu..kalo tak, maunye..ohh..ni gamba tuh..


kelakar bukan ;p

ok what else...aku mcm nak kompile satu cerita sekali je..bia la panjang pun..haha..ohh yer, last 2 weeks kot..ade pelawanan bowling kat opis..kitorang main kat mines..lama tak gi mines weh..dah lain giler tempat tuh..lawa je..and bnyk kedai2 kasut n baju..kalau dulu2 time belaja kat uniten, situ je la tempat kitorg lepak pun..paling dekat la katekan..selalu naik kete yati beramai2..haha..budak2 ape la kitorg tau..hee..btw, team kitorang kalah laaa..huhu..tapi bos kot dpt pemain individu pling bnyk jatuh pin..yang aku pulak, asik score mcm hampeh je..sodeh..xde luck la that day..tapi kan, hari yg sama jugak, lepas aku abes main boling kat mines, aku g la ngedate kat semban..coki pun ajak men boling..hee..kirenye hari tu aku bowling day la kot..korg tau, aku ley jatuh kan 100 lebey pin tuu..1st time okeh..n aku men ngan coki..apekah itu kerana ade semangat coki2 lam badan?..atau mmg lane kat jusco semban tu mcm pelik boleh buat aku jatuhkan pin banyak2..haha..gediks..nak jugak aku masuk cite coki kan..huhu..kite cedih sbb lama tak jumpe die..minggu ni tak boleh...mggu depan la kot..huwaaa..miss my papito

pastu ape ek..pasal famili..hmm..huru hara sket la lately ni..tp getting ok kot..i hope..

then wat else ek..haa..last week aku pigi naik bukit tabur...treknye tak lah sepanjang naik bukit broga hari tu..tapi , die dari stat smpai abes curam sket die nye trek..semput gak la aku naik..hampir2 give up..tapi bile aku tgk view sikit tu, ade nampak empangan..terus mcm suke lak nak tgk lagi clear which means aku kene naik atas lg kan..hee..so, smpai la sikit je..menurut kate kawan ajaq (org yg jd guide kitorg) nak naik atas lagi amek masa 2 jam kot..huhu..jauh lagi rupanye..tp agenda org tu nak amek gamba matahari terbit je..so, tak la naik smpai end atas tu..boleh laaa..morning excercise :) ..so, here a pic of the view..

lawa kan..tak sangka kat melawati je ade tempat2 cmni..dekat gile je ngan umah..tak yah nak g jauh2 untuk bermesra ngan alam semulajadi n hutan..hee..


ok la..tu je la kot entry aku kali ni..kot nnt ade yang best2 lagi, aku hapdet wokeh..korang tau, umah aku nye tenet dah takde..huwaaa..tensen..tak dapat main game farmville tuh..mcm2 mende baru die ade skrg ni..best tau..korg g la main...mesti mcm leka..hee..tujuan game kan untuk leka2 :p ..x baik untuk kesihatan..haha..ok, buhbyeee...

p/s: i love you



Sunday, July 4, 2010

sungguh riang rasanya hati...

sungguh riang rasanya hati..
dapat jumpa choki-choki...
choki-choki hebat sekali
choki-choki adik gemari..haha..(ikut nada iklan choki-choki)


Thursday, July 1, 2010

boleh tak..


aku ade lah add sorg KP kat agensi kementerian aku..hhaaha..saje je sbb selalu meeting yg aku urusetiakan tu, die ade kan...so, agaknye die perasan kan aku add die, walopun aku guna nama Sahil Ahmad..haha..pastu tadi die msg aku...ah sudah..KP tu dah la Dato' wokeh..so, aku reply je la..siap ade hehe lagi..gile selamba aku nih..layann..haha..tp xpe, KP tu jenis mcm baik je..mane tau kan, ade lobang2 keje ke kan..heh heh..strategi beb ;p

chill out bebeh :D