Thursday, July 1, 2010

boleh tak..


aku ade lah add sorg KP kat agensi kementerian aku..hhaaha..saje je sbb selalu meeting yg aku urusetiakan tu, die ade kan...so, agaknye die perasan kan aku add die, walopun aku guna nama Sahil Ahmad..haha..pastu tadi die msg aku...ah sudah..KP tu dah la Dato' wokeh..so, aku reply je la..siap ade hehe lagi..gile selamba aku nih..layann..haha..tp xpe, KP tu jenis mcm baik je..mane tau kan, ade lobang2 keje ke kan..heh heh..strategi beb ;p

chill out bebeh :D

1 comment:

ELLY said...

apa motif gambar yg ko letak tu?..huhu