Wednesday, June 30, 2010

piece of land

akhirnya segala urusan pembelian tanah hampir selesai setelah cek di serahkan kpada lawyer...masalahnye, oleh kerana urusan ni dah drag smpai beberapa bulan lamanye, maka interest telah dikenakan dan agak membebankan sekarang, aku tengah takde duit...huwaaaaa...korang rasa menyesal tak beli tanah..isk2..

penin kepala pikirkan lah...my life is getting tougher..i hope i will survive...dan aku berharap lepas habis kontrak ni, aku dpt terus keje lain...yg gajinye lebih dari yang ni supaya dapat tampung la idop haa..hidupku penuh hutang..hee..gile2..tak terbyg aku hidup aku cmni bile dah besa..boley ;p


p/s: no wonder rambut aku dah nipis skrg..haha..

No comments: