Tuesday, June 22, 2010

new style, new tittle, old website add..

aku baru je tuka design background blog ni..huhu..still guna green theme..but more happy look..and the blog tittle too i used chielalala because it is more like me than sepi itu indah..hehe..betul ke ek :p ..sepi itu indah ni macam terlalu serius lah..aku tak layak kot..aku bukan reti serius2 ni..huhu..tp ok ke ek yg aku tuka ni..lawa tak..ke kene nak tambah ape2..mcm header tu, sumpah aku tak reti cmne nak centerkan gamba die..so, aku tak letak lansung..huhu..okies la..tu aje..see you later..

oh ye..about my besday today, si dia mmg terlupa la nak wish at sharp 12.00am..tp die pigi call aku kul 3 lebeh pagi..huhu..boleh la..still org 1st yg wish kat phone..haha..kalau x, mau aku majuk2 teruk :p ..and ramai la kawan2 baikku yang wish besday..make me smile for the whole day even i not celebrate it..lunch pun sorang2 je..tp berjaya jugak makan lasagna yang aku idamkan..just self treat je :p ..

okies..got to go...

2 comments:

♥ LeeN ♥ said...

cantik! dan tidak lagi berasa pening-pening lalat ketika membaca blog ko :P thehehehehe

shiela said...

hehe..okies..aku pon sukaaa...