Wednesday, June 23, 2010

cranky mood


aku tak tau watsup wit today, aku punye mood tak berapa bes..bukan down, bukan up jugak..tp mood yang mcm tak ley describe..haha..gile kot :p ..

so, tgahari tadi, tanpa menunggu masuknya waktu lunch pukul 1 tgh, kul 12.10tgh aku dah bla turun, dan dengan selambanye, bawak kereta dan pulang ke rumah..dengan satu tujuan, iaitu tidur..hehe..boleh tak :p ..so now, aku dah ok sket la (lepas amek bau si bucuk kot..hehe)....

tapi mmg laa..tgh buruk gile skrg ni sbb pucat xde mekap ape2 ngan aku pakai baju kale ijau yang aku kire mcm suram sket laa..mungkinkah itu memainkan peranan tak de mood ni?..huhu..plus, aku miss kat my mr A.S lah..huwaaa..papitooo...!!

okies..daaa..

budak tecik ni mcm aku tak..lol :p

2 comments:

ELLY said...

best nyer dpt tido....huhu....hari ni aku ngantok giler....coz smlm aku rasa mcm ada beban 88kg m'himpap tangan aku....sakit gler....pastu secara x lgsung m'ganggu tdo aku....huhu....

shiela said...

huhu..padan muke..lalala