Monday, June 21, 2010

terlupa satu entry yang agak penting..


setelah aku godek2 tittle entry aku bulan ni, baru aku perasan yang aku terlupa nak hapdet pasal majlis kawen adik aku tu..hehe..tp aku hanye post satu gamba nikah ontime yee..so, do i need to update about this?..or u just klik to my sister's link je la..die cerita phase by phase..lagi bes cite die kot...but b4 that..

adik beradik + sorg pendatang baru (ipar...hehe)

ni je la aku upload satu gamba eh...yang lain2 sila tgk kat fb saje..huhu..ape yang aku boleh cakap, majlis tu telah berlangsung dengan jaya nye tanpa ade plan2 yg teliti..main hentam saje..tapi success...puas hati..dan gilang gemilang..haha..i like the theme too..its purple and very lavender..simbol kepada ketenangan..haha..actually aku lost ape word tu lah..selalu pakai untuk wangian lavender..ape ek..huhu..whatever :p ..and most of all, i love my baju kurung too...but hate the tudung..salah pilih tudung la..beli last minit cmtu la jawab eh..


okies..got to go..untuk memberi laluan kepada next auto publish entry..heh heh..daaa

2 comments:

ELLY said...

word apa yg ko lost ni...hahaha....lilac ker.....

shiela said...

bukan dowh..haa..aku ingat..soothing..hehe