Thursday, June 24, 2010

floating in the air / kurus vs makan..

ade ke patut adik aku si elli cakap cite lam log aku ni mcm floating in the air?..huhu..cedih..
die kate cmtu sebab cite2 lam blog aku kejap2 happy..kejap2 kang emo..memang cenggitu la aku yang sebenar..kate cancerian..lalala..heh heh..

cite lain lak.....


isk2...Alahhh..bapak aku balik awal pulak ari ni..pastu mula laaa asik cakap apsal aku kurus sgt la ape la..bikin hati panas je lah..isk2..takkan die nak aku jadi cmni..

''

''


''

''


''


''


''


''



back to my dark world?



naaaaa..not in a million yers okeh...serikkk...


kalau aku mcm telebih makan ingatkan aku tau...huhu..mcm ade membe kat opis siap tego aku "cik shila ni sy tengok asik makan je..nnt jadi gemuk cm dulu baru tau"...terus aku mcm insaf kejap..haha..

mmg weh..lately asik ngunyah je kat opis smbil wat keje..cmne..dah boring + nak pikir..kene bnyk kunyah baru otak berjalan selari ngan kunyahan ;p..mayb aku kene back to formula kunyah chewing gum je kot..lalala..(dulu2 aku suka kunyah chewing gum bile time exam)...k la..tu je kot..c ya...jap lagi nak pegi makan pulak..abah aku nak banje sempena besday aku..wuwuwu..takutttttt...godaaan terlalu kuat di sini..isk2

2 comments:

Anonymous said...

itu tandanya hati senang.... happy... heee... -lela-

shiela said...

bukan la..tu tanda nak dtg bulan..hee