Sunday, May 31, 2009

tengok wayang

hai..rajin lak aku nak wat entry tgh pagi bute ni kan..hehe..xpe la..layankan aje ;p ..begini ceritanye..aku sbnanye td baru je balik tgk wayang kul 10 nye tayangan..cerita baru weh..bes bangat..terminator..penuh ngan aksi2 brutal..patut tgk ni..no wander pecah panggung kan..

tgk saje berape ramai yg beratur ni.. ni baru kat galaxi ampang..cube kalo kat tempat lain..idakk la aku tau kan..kat sini pun dorg bukak 2 panggung tuk cite terminator saje..slalu mmg cmtu la tuk cite2 best selling ni..

aku smpai sane lm pukul 8.40 cmtu..eleh, bukan jauh st pn ngan umah...hehe..gedik je lebey..kalo jln kaki lam 5 menet je kot..depan umh je pun..so, oleh kerana cite tu stat kul 10, maka aku ade bnyk masa lg kan..sempat la begamba2 mcm org jakun kan..haha..lg pun cm da lame je aku xletak gmba lm blog ni..kemalasan dong..btw, aku g ni ngan eli n ajaq..shoki kate aku kaco org dating..huhu..tp nak wat cmne..kite kesorangan..uhuk2..sempat gak la smbil tggu tu gado ngan shoki jap (dlm phone)..boley ark..heh..i like ;p

akhirnya..dpt jugak masuk wayang ni..ok2..shhh..cite nak stat..jm tgk..hehe..poyo je razaq tu..
ntah pape ntah entry aku ni..nak cite tp xtau teknik bercerita ngan baik..ahh layann...


(salah satu adegan lm terminator..watak antara john cornor n marcus..)

kepada sesiapa yg bosan2 xde mende nak wat tu, g la tgk wayang eh..bnyk cite bes bln ni..eh, cite transformer pn nak kua dah..nnt nak tgk la..hmm, aku ni bkn slalu tgk wyg pn sbnanye..cite2 tetentu je aku tengok..

ok la..mate pn ngantuk sudah..selamat malam evrybody yeh..

p/s: i luv marcus in this movie coz he is sooo hansome ;p..but i lv to eat coki2 more..

Wednesday, May 27, 2009

bersiaran dari klinik gomez

hi kawan2 ku...hari ni aku cuti lagi..malas lak rasa nak g opis tu..yela lgpun tinggal 2 hari je lagi aku nak abes pn..smlm aku g pn xde mende nak buat..

Ni aku on9 dari klinik gomez kat ngan umh aku ha..adik aku si elli nak amek mc..hehe...layankan ajo..tp kan, klinik ni bagus la..canggih walopun kecik je...n doktor2 adalah terbaik..hiks...kat sini, system dorg adalah elektronik belaka...sgt sistematik..cara dorg panggil pesakit pn just tgk kat screen je..bagus kan..heh..

alamak..leceh pulak aku nak menaip gne e71 ni..eli pn da sound aku tu..k la..c u later..bye2..muah2..hv good day ppe

Thursday, May 21, 2009

nantuk sudah

Hi y'all..aku skrg ni cm makin malas lak nak hapdet blog..huhu..bz kesana sini menjala ikan..hasil lak xde ape2 lagi..hari ni pun aku g semban, hee..tau ke wat pe :p ..

Oh, td aku g anta resume..jauh kan smpai semban aku g..huhu..lantak la asalkan ade usaha..dimana ada usaha disitu ade jalan..lg teke la aku wat ape..ade lah..haha..gotcha..ape lg kan kalu g semban nun..mestila mkn cendul..ceh xde kene mengene sbnanye..eh, tp kan..smlm ade satu rancangan tu, die mkn cendul yg kononnye paling popular kat semban kalau xsalah name gerai die leman dewi..kat mane ek tpt tu..anyone knows?..nak try je..lg pn ada dak tu ske cendul2 ni :p ..hee..k la..gtg..aku nak tdo sbnanye ni..bye..adios amigos..

Tuesday, May 19, 2009

Hari yang jem

Aku bloging on the way ke opis ni...ketika ini jalan kurang lancar..hehe..my bos just call me..die ingat aku da dpt keje lain..hell, no..ok..yela..da seminggu lebey aku hilangkan diri..itu pasal aku ckp time aku tebukak ati nak g opis baru la nak jem la accident la..isk2..

Sempat gak aku kan,.siap2 menaip ag...k la..jln lncar blk ni..chow

Friday, May 15, 2009

minggu yang memenatkan bagi cik shiela..

hai semua org...haa..baru hari ni aku nak update kan..boley x..lameee sgt tinggal blog ni..update twitter je..huhu..xsempat tau..

dgr la..sepanjang minggu ni, aku duk job hunting je..n pegi a few interviews..begini jadualnye..hee..ok, Isnin aku keje..n

selasa, inteview kat bangi (ok la..mungkin xdpt..huhu),

rabu-open inteview kementerian pelajaran m'sia..yg mane gile ramai la org pergi kan..dan aku adalah salah seorg calon..tau berape je dorg nak pakai..ade la dlm 300 lebey kot..yg dtg nye, riban2 okey..just try my luck then...

Pstu khamis, aku try open inteview lagi kat One Utama (Studio V) anjuran The Star tu...haa, inilah inteview paling hebat aku penah kene...siap ade test2 lg..pastu gile lama sesi tu..dptnye idak la jugak kan..tp xtau la..cmne nnt

and then, ari ni, aku g kat pwtc nun tuk tgk2 career fair tuh...ade la a few yg aku drop resume..kalau ade sape2 lagi antara korg yg job hunters tu, g la singgah kat sana eh..bnyk jugak aku tgk..die dari 15 - 17 May 2009 sahaja..sila2..

esok? xtau la aku...haha...n this week aku mmg totally cuti la..xcept isnin tu je aku keje..nasib ko la labu ;p...


hmm..aku rasa ade utang lagi kan cite pasal padang trip tu..tp maleh sgt nak cite..ade masa korg jengah tgk kat blog adik aku tu si elly

tp kan last entry tu aku ckp ade mende klaka aku wat kan..meh sini aku tunjuk..haha..


tadaaa..ni la die..xdpt jd pengantin, jd olok2 pn xpe la kan..haha..tpkelaka gile..sgt berat okeh itu sanggul lintang..smpai pening aku pakai..ni pakaian pengantin tradisi oleh org minang kabau ye kawan2..

ok la..smpai sini saje..cerita ceritu aku..kite jumpe lg di masa akan dtg..hehe..chow