Friday, May 15, 2009

minggu yang memenatkan bagi cik shiela..

hai semua org...haa..baru hari ni aku nak update kan..boley x..lameee sgt tinggal blog ni..update twitter je..huhu..xsempat tau..

dgr la..sepanjang minggu ni, aku duk job hunting je..n pegi a few interviews..begini jadualnye..hee..ok, Isnin aku keje..n

selasa, inteview kat bangi (ok la..mungkin xdpt..huhu),

rabu-open inteview kementerian pelajaran m'sia..yg mane gile ramai la org pergi kan..dan aku adalah salah seorg calon..tau berape je dorg nak pakai..ade la dlm 300 lebey kot..yg dtg nye, riban2 okey..just try my luck then...

Pstu khamis, aku try open inteview lagi kat One Utama (Studio V) anjuran The Star tu...haa, inilah inteview paling hebat aku penah kene...siap ade test2 lg..pastu gile lama sesi tu..dptnye idak la jugak kan..tp xtau la..cmne nnt

and then, ari ni, aku g kat pwtc nun tuk tgk2 career fair tuh...ade la a few yg aku drop resume..kalau ade sape2 lagi antara korg yg job hunters tu, g la singgah kat sana eh..bnyk jugak aku tgk..die dari 15 - 17 May 2009 sahaja..sila2..

esok? xtau la aku...haha...n this week aku mmg totally cuti la..xcept isnin tu je aku keje..nasib ko la labu ;p...


hmm..aku rasa ade utang lagi kan cite pasal padang trip tu..tp maleh sgt nak cite..ade masa korg jengah tgk kat blog adik aku tu si elly

tp kan last entry tu aku ckp ade mende klaka aku wat kan..meh sini aku tunjuk..haha..


tadaaa..ni la die..xdpt jd pengantin, jd olok2 pn xpe la kan..haha..tpkelaka gile..sgt berat okeh itu sanggul lintang..smpai pening aku pakai..ni pakaian pengantin tradisi oleh org minang kabau ye kawan2..

ok la..smpai sini saje..cerita ceritu aku..kite jumpe lg di masa akan dtg..hehe..chow

2 comments:

AisYah said...

Cun ar ko pakai baju biru tu.

MaDihays{Ida} said...

nampak cam berat..