Wednesday, May 27, 2009

bersiaran dari klinik gomez

hi kawan2 ku...hari ni aku cuti lagi..malas lak rasa nak g opis tu..yela lgpun tinggal 2 hari je lagi aku nak abes pn..smlm aku g pn xde mende nak buat..

Ni aku on9 dari klinik gomez kat ngan umh aku ha..adik aku si elli nak amek mc..hehe...layankan ajo..tp kan, klinik ni bagus la..canggih walopun kecik je...n doktor2 adalah terbaik..hiks...kat sini, system dorg adalah elektronik belaka...sgt sistematik..cara dorg panggil pesakit pn just tgk kat screen je..bagus kan..heh..

alamak..leceh pulak aku nak menaip gne e71 ni..eli pn da sound aku tu..k la..c u later..bye2..muah2..hv good day ppe

No comments: