Sunday, May 30, 2010

home again..

hey..i'm home..hehe..tapi mcm malas nak upload gambar lah..sbb gune handphone saje..nnt later aku cerita ek..sedikit sebanyak aktiviti aku buat ialah:

1. belajar masak
2. ikut pegi memancing
3. naik bot pusing pulau
4. benjol...haha..ni mestiii aku cerita ngan bukti sekali..

okies..nak g makan pulak..huhu..c ya later..

Saturday, May 29, 2010

Friday, May 28, 2010

agenda makan malam


agenda makan malam
Originally uploaded by shiela_noor82
rombongan 2 buah bas, aktiviti komuniti bestari yang aku selit2 join..hehe...live update from rompin, johor..ohhh, aku baru tau rompin ni ade pantai..boleh..yg aku google ingatkan kat hutan..adei

Thursday, May 27, 2010

cepat lah hari ni..

sebagaimana cuaca yang mendung hari ni..macam tu lah yang aku rase..huhu..


today

suppose today is our 2 yers 7 mnths anniv..ngee..usually i never missed to wish happy annivesary monthly ..but today...huhu :(

Wednesday, May 26, 2010

nama pena

aku rasa nak create satu nama pena la...tapi tak tau ape yang sesuai yang boleh menggambarkan diri sendiri..hehe...hmm..ape ek..ade suggestion..? hee..aku kasi adiah nak sape yang bagi name paling best sekali..

cousin

aku kan, tak suka la kasen2 belah kelantan..they are so annoying..okeh, not all..but few yang memang kepoci yang mmg nak kene ngan bahasa pedas aku kan..huahaha..maybe sebab kitorg berbeza budaya dan cara kot..haishhh..tak boleh blah..agree tak aku cakap, org kelantan yang mmg pure dari sana hanya sesuai ngan puak2 dorg je..sbb tu dorg berkawan ngan geng2 dorg je..pastu kepoh2 ckp bahasa dorg..kire dorg ni berpuak2 la..hmm..

aku bengang sebab ade sorg kasen aku ni kan..macam tak puas ati je ngan aku..ape bende ntah die..mula2 die propose ngan aku satu mende..pastu aku mmg tak setuju ngan die..pastu die propose lak kat mak bapak aku..pastu nnt mula la..bapak aku yang mmg nak selalu menangkan puak2 die kat kelantan tu (mak aku pun bengang sbb die selalu nak gah2kan family die) akan bebel2 kat aku pasal mende2 ni..haish..can u mind on your own business only?..dah la bapak aku camtu..seb baik aku jenis wat dek je..ngan degil..cuba kalau adik aku kene..mesti die dah naik darah..haha..ini semua membuatkan aku rasa macam nak lari jauh2..haha..jangan marah aaa..ni masalah mental..only tough people can live wit my father..lol..seb baik aku budak baik dgr cakap..lalala..bebelan bapak aku lebeh teruk dari mak aku..boleh ;p

kesimpulannye..aku anti ngan dorang..so, ko wahai kasen ku, jangan banyak tanye..boleh bla la ko..huh..eh tapi certain thing okeh la dorg baik je..cuma tang bizi body tu je..biasa la tu..ngee..

p/s: eh mcm jahat lak aku wat entry ni..kejap je la aku publish eh..daa..sape cepat die dapat..keh keh..



Tuesday, May 25, 2010

antara percutian menarik ngan wedding eli..

this weekend, aku bercadang nak ikut bapak aku pegi trip ke endau rompin...biasala die keje..tapi aku nak menempel sekali...Endau Rompin tuu..aku tak penah pegi lagi ke sana..so, macam mane aku nak melepaskan peluang ni kan..knowing me, mmg suka gile jalan2..tak kire la sorang2 ke..jalan tetap jalan beb...haha..tapiiiii....

eli cakap, "sampai hati aku nak gi sana tinggalkan die sorang2" ..yelah kan, minggu ni kire last minggu nak prepare2 mende2 kawen ni..lagi 2 minggu kot majlis tu..huhu..alaaa...tapiiii aku nak ikut abah jugakkkk..masuk hutan, tengok alam semulajadi...alaaaa..camne ni..huhu...nak ikut abahhhhhhh..!!! dah la nanti lepas eli kawen aku kene tinggal sorang2..ni je peluang nak g jalan2 sbb abah ade sekali..huhu..abes tu camne :( ...nak bercutiii....nak naik bas..ikut rombongan ramai2 tu..huhu...mesti best kan..hmm

Senja


Senja
Originally uploaded by shiela_noor82
Live update while driving..hehe

mabuk perfume + coklat


susah pulak la aku nak edit gamba2 ni..ahhh..bantai je la..hmm..rite now aku tengah rasa loya-loya ngan pening..huhu..ni gara-gara lunch hour tadi aku masuk body shop pastu try minyak wangi seperti di atas tuh..pastu jalan2 lagi..tetibe rasa nak makan kek coklat..lantas masuk pizza hut sbb nak try die nye chocolate volcano tu..

dan oleh kerana gabungan kedua2 nye...sumpah aku rasa nak termuntah sebab maybe perut penuh sangat walopun makan volcano tu separuh je..tp sebab bau minyak wangi tu aku tak tahan weh...ahhh..nak temuntah..macam perasaan jalan jauh balik kampung tu..cmtu la rasanye..ok la..nak gi toilet muntahkan balik semua..or too wash out all the smell...



Monday, May 24, 2010

negotiation

Have situation where i need to practice my negotiation skills today..huhu..so tough laa..terketaq2 jugak aku nak becakap tadi..maybe because aku tak punya banyak pengalaman..bagaimana mahu mencari pengalaman?..hanya masa yang menentukan sbb lebih bnyk masa yang kite lalui, lebih banyak pengalaman kite dapat.

eh, melalut lak..hee..well..back to my nego skills..tadi kan, aku cuba dapatkan rate sewa hotel yang paling rendah..tp dalam masa yang sama, aku cakap macam berbelit2..haha..mcm tersekat2 dan tak meyakinkan je ;p..En. Afendy kate mesti pandai twist2 sket kalau nak nego ni..tapi, u know me..aku adelah makhluk petak tiga segi sama..yang mane, lebih banyak aku bercakap, mungkin lebih banyak mende tak perlu diberi tahu..terok kotttt aku ni..huwaa..eh eh..kalau aku dah terer wat keje ni, ley la len kali aku keje sebagai event manager ke kan..hehe..verangan ;p

ok la..tu aje..daa..

p/s: aku baru je click publish post entry ni..pastu tetibe aku mcm teringat mcm penah mimpi adegan ni..hehe

Sunday, May 23, 2010

Eyeliner


Eyeliner
Originally uploaded by shiela_noor82
selalunye aku pakai eyeliner ni kat mata belah atas je..sbb tak berani nak letak kat bwh sekali..takut nampak mata bawah itam..yelah kan aku ade eyebag yg mmg takkan ilang kan..now..sejak seminggu ni, aku mula beranikan diri pakai eyeliner belah bawah..hehe..dan mmg la mata aku nmpak lebeh menonjol..i like :p ..mula2 aku pakai ala2 nmpak tak nmpak je..tp tadi aku pakai pekat sket..pastu bile amek gamba nmpak mcm comel..huahaha..matik la perasan sorg2..hee..so, kesimpulannye, aku nak tuka imej punk rock la pulak..lalala..okeh tu aje..daaaa...

Saturday, May 22, 2010

blogging smbil baring nak tido..hehe

ni gamba petang tadi, balik dr opis terus ajak mak singgah kat pak li cawangan kl (baru bukak)..craving for chicken black pepper lah..hehe..until now perut full...whatever :p ..

btw, keje ari ni quite fun..jadi urusetia untuk program retreat opis aku..mcm2 kene buat..prepare paper works, kire budget, mintak quotation hotels, prepare schedule n so on..tak complete lg n blm boley submit for KSU approval..nex week mesti siapkan jugak nih..btw, my office dah lama xbuat program cmni..kate en.fendi lah kan..lg pun aku dgr pasal treat ni pn since thn lepas tak jadi2 lagi..haha..hope i can manage to settle this before aku kua dari bahagian pembangunan ni la ek..looking for other job since my contract almost ended by dec..pray for me okeh..if only this is my permanent job..so happy working here..huhu..

Eh..tak kene mengene ngan tajuk lak..hee..lantak..kate blog smbil baring tgh mamai2 nak tido kan (sambil mata pejam sebelah..hehe..habit) ..well, weekend is coming again :D ..selamat beristirehat okeh..as for me, weekend ni mcm biasalah kot..xde ape sgt :p ..ok lah..time to sleep..ohh, dah dpt ckp ngan coki2 dah td..baru lah lengkap aktiviti today..hiks..ade aku kesah..lalala..bye..zzzzzz

Friday, May 21, 2010

once in a month but most hated

okeh..patutnye aku kene bersyukur sbb jd wanita normal..tp aku paling takut bile minggu itu dtg dan menyebabkan mood aku jd kucar kacir dan terlebih emosi..wuwuwu..aku mula merasakannye..mood itu sudah mau dtg..alamak..hee..haaa..lg satu..aku perasan, seminggu ni perut aku buncet gile..selalu flatt je..nak amek baju yg baru tempah tu pun rasa cm xde mood je sebab nanti sure nampak gemuk je..huhu..mmg cmtu eh...

p/s: baru smlm je borak lama gile ngan die..tp ari ni bile die bz sket, aku dah nak rindu gile babeng pulak..padahal selalunye aku boleh je nak kontrol..haishhh..cpt la midnite...

Sunday, May 16, 2010

af dan mentor

antara 2 rancangan realiti ni, mane satu yang korang lebih suka..hehe..aku rasa mentor mungkin lebeh best kottt...

Saturday, May 15, 2010

U think?


U think?
Originally uploaded by shiela_noor82
I think, my face look cengkung bcoz of my nose is too sharp lah..huhu..jadi nampak feature muka panjang..what says u..

Perlawanan Badminton pada 1 Mei 2010.

Okeh..aku tau ni mcm entry agak basi..tp aku baru dapat gamba setelah sekian lama kan..ngee..macam biasa..bizi nak upload gamba bagai..

masa hari buruh yang lepas, opis aku, iaitu Bhg. Pembangunan Kementerian PKK, sudah mengadakan perlawanan yg sbnanye saje suka2..bukan serius pun..just untuk leisure..dalam bahagian aku tu pun tak la ramai sgt..ade la lam 20 lebey org..yg join pun tak berapa ramai sbb ade kakitangan yg tak boleh nak join. so, aku pun yang mmg bukan lah pro pun main badminton..haha..telah diwakilkan untuk kumpulan A untuk main 2 kategori..1 perseorangan, 1 beregu pmpuan..huhhh...tak penah2 aku jd wakil okeh..ape2 pun mmg la bes kan join aktiviti2 cmni...bes sampai aku membawa balik kelukaan pada lutut..haha..tu lawak..malu den..

Boleh tak, masa nak stat game single lawan P.A bos tu aku tejatuh tesungkur depan semua orang kat situ..boleh tak?..malu bukan..dah la time tu tak stat game pun lagi..huahahah..tu lagi lawak..sampai sekarang dorg bahan aku..seb baik dorg tak sempat nak snap gamba aku time jatuh tu..ngeh..pastu luka tu still ade lagi, and lutut aku dah buruk sbb berparut..huhu..cedih :(

ok lah kat bawah ni beberapa gamba yg aku sempat nak tepek..dah lama jugak ek aku tak wat entry aktiviti yg letak gamba bnyk2 ni..kemalasan sudah :p ..gamba tak mengikut turutan okey..

ni masa dah abes game perseorangan..Ayu (P.A bos) telah mengalahkan aku ngan mata 21-10 /21-10..hehe

masa perlawanan...this is after aku tejatuh itu..tapi masa tu aku tak tau pun kejatuhan aku tu menyebabkan lutut berdarah...ingat rasa perit je..kate nak tunjuk macho kan ;p

ini lah big bos aku...seorg yg tak centre..haha..masa ni mayb sbb die tgk aku tgh nak kalah, die brainwash aku..tak pun time ni aku baru lps jatuh, pastu die suh aku minum air..haha..lawak...suke membebel okeh org tua ni..

wakil2 lelaki lam group aku..aku group ngan bos (SUB) wokeh..ngan penolong bos juga (baju itam)..oh ye..penolong bos (KPSU) tu la bos kepada aku yang suka bagi aku keje yang hari2 aku kene dtg mengadap die yang die suka panggil aku tak kire masa tu aku baru smpai opis ke..or aku dah nak dekat time balik ke..haha..watever..layannn (sempat aku ngumpats..lalala)

ngan rakan2 seopis

1st game..beregu partner ngan Intan..kalah jugak ngan mata 21-19 / 21-17 kot..tak ingat la..tp sengit jugak..

aku lepas abes game beregu..happy sebelum dilukai..haha

lepas tamat je aku men single tu, aku dengan menggigil2 sbb kepenatan, duduk2 kejap, then terus balik umah..tak tunggu pun dorg betul2 abes..dalam kereta baru aku cek lutut aku boleh..huhu..kesimpulan; alaa tak puas la men kejap je..nak lagiii..

210509


210509
Originally uploaded by shiela_noor82
bln 5 tahun lepas..hee..guess who took the picture :p ..rindu nak mkn cendol ngan die lagi...

Wednesday, May 12, 2010

keje kerajaan = lambat = santai = rilek = ...

hehe..saje je boring2 ni..aku hapdet sket..now time rehat..dah pukul 1.15pm pun..

berbalik kepada tajuk..keje kerajaan..yer...aku macam dah suka la keje kerajaan ni..dulu mak aku kate, bile die suh aku apply keje gomen, aku kate ape la keje gomen..bla bla..itu ini..now, bile aku dah dalam organisasi..mcm best lak..hiks..maybe sebab aku kat bahagian yang penting kot..so, rasa mcm ade power cikit..wuwu..over lak aku..padahal keje mcm dak opisboy je..hee..whatever..

Did you know, keje kerajaan ni a bit sistematik dari keje swasta..?..maksudnye, dari cara penyimpanan fail, dari segi attendance, dari segi attire, dari segi cara pembahagian kerja..semua nye adelah spesifik..dulu aku penah keje swasta..so kerja2 aku, dari kerja2 teknikal sampai la kerja kecik2 mcm laminate schematic diagram aku wat sendiri..tp kalau kat opis gomen, dorg ade spesifik tugas2 contoh, macam PAP, kerjanye anta surat, ade jugak kerani yg mmg jaga bilik fail je..smpai la ke jawatan pegawai yg dikhaskan buat tugas2 tertentu..dan setiap org wajib ade fail meja..dulu masa keje swasta, tak penah ade wokeh..just sedikit description tugas yg disenaraikan masa mula2 masuk kerja je..tp kat kerajaan, setiap tahun dorg akan update senarai tugas ni..senang bukan..so, kite tau ape kita nak buat dan sebagainya..heh

okeh, ade jugak cakap2 org kan, "apela keje gomen ni, lambat..org2 die asik rilek je..mkn, lepak, ape2 ntah"..hee..ade kan cmtu ;p ..well, sbnanye la kan..oleh kerana pembahagian tugas yg aku cerita di atas beserta kakitangan yg ramai..setiap org dah ade tugas2 sendiri..oleh kerana itu, mungkin kerja2 dorg dah settle so, dorg g la lepak..haha..pandai2 je aku ;p ..

ade jugak org awam ckp, nak apply itu ini, ahh lambat nak proses bagai..mmg pun..korg tau tak, sekarang kerajaan kan dah ade piagam pelanggan..so, dah xde masalah sgt la pasal ni..mungkin dulu2 mmg teruk sket la..now, kalau pegi mana2 xde beratur panjang2 sgt kan..n keje pn sedikit pantas..mungkin kalau perkara2 yg serius tu amek masa sket..sbb, nak kene rujuk pegawai atasan lagi..pastu bile pegawai dah wat keputusan, kene pulak nak dapatkan kelulusan dr yang lebih tinggi..as i told u, dlm satu2 organisasi keje gomen ni, die mmg akan bnyk peringkat..contoh; dari kerani dilapor kepada pegawai 27/29 pastu dilapor kepada pegawai 41/44/48 dan kemudian kepada SUB/Pengarah/lebih tinggi dan dilapor kepada KSU/Menteri ke or sape2..yang mana dorg ni, bukan la dlm satu bangunan..mungkin kalau kat state, kene rujuk pulak ke Pusat..cmtu la lebih kurang..bukan boleh suka2 nak wat keputusan..lebih2 lagi, kalau keputusan yg nak di buat tu susah yg nak kene pikir akibat semua..yelah, kerajaan kan melibatkan rakyat..dan kalau die wat keputusan berat sebelah, maka die jugak dipersalahkan bukan?..so, oleh kerana itu, biasa lah amek masa..nak2 pulak bila fail2 yg ada tu ade yg kes dah lama nak kene bukak balik, which is, those file disimpan kat bilik2 simpanan fail yg mmg menimbun nak kene cari ke kan..hee..bukan sonang ye pakcik2..ye la..kerajaan kite ni dah berapa lama pulak..sudah tentu tak semua dikemaskini menggunakan sistem baru..give government some times to update their system wokeh..setuju?..cewah..

lagi ape ek..haa..pasal gaji..korang tau tak, keje kerajaan ni, gaji die sikit..dan ade kat sesetengah tempat tu, workload tak setimpal ngan gaji..tp korg akan dapati org kerajaan ni, mcm happy je ngan keje..hehe..eh ade ke korg happy?..any comment from govment servant? ;p ..

okeh la..aku bagi contoh..dulu bapak aku keje s17 je kan..gaji pn dlm 300-400 kot..ntah..dlm pada masa yg sama bnyk utang sana sini..hehe..pecaye laa..org keje gomen mmg suke berhutang..itu nature sbb dorg mmg tak kan cukup belanja ngan gaji yg selalunye xde bonus atau xde income2 lain..tp still nmpak dorg mcm happy kan..penah x fikir nape..hmm..aku selalu jugak pk ni..knkdg kite tgk family tu..tp bagi aku kan, mayb sbb keje gomen ni something yg contribute to people..dari yg susah sampai yg kaya..dorg lak keje ngan gaji kecik tp pada masa yg sama redha je..mungkin rezeki tu ade sbb keredhaan tu la..aku rasa la..mungkin juga pandangan aku ni cetek..no offence wokeh..my mom n dad work with gomen too..so aku tau la sikit2 kehidupan nye cmne..hiks..merepek2 je aku ni..

eh, aku mcm malas lak nak smbung cite ni..haha..kesimpulan aku dapat dari keje gomen secara kontrak ni ialah..

huwaaaaa...aku nye kontrak nak abes dah ujung tahun ni..tapi aku suka keje aku ni..pastu nak masuk gomen adelah susah..camnee...sape2 keje kat SPA tu, pilih la name aku..dah lama gile aku apply tahu?..at least amek la aku tuk jawatan 29 tu..wuwuwu..okeh dah..bye :P

Tuesday, May 11, 2010

ceria

hari ni mungkin hari yang ceria..hee..gembire dapat adiah besday walopun hanye set mug dari opis..sbb dorg wat jamuan n celebrate besday sekali tuk bln april-jun..lagi, aku wat keje yang sedikit memerah otak dan menggunakan calculator..ye..keje kira2..walopun tak la sehebat dulu..just kire duit yg berjuta nilainye..haha..whatever..dan hari ni jugak aku dgr suara2 ceria..die disana mcm gembira je..i happy for u too dear..n my friends..pun aku happy jugak...sbb dgr die mcm samakin happy :D..sukeee..ok la..nak titun sudah..gud nite..love u all..

xoxo,
shiela

Monday, May 10, 2010

to love or not to love

it is hurt when u love someone sincerely and all ur heart but never get return..but i'll be ok..at least i have someone to love rather than nobody..mayb someday i have someone that love me that way..or mayb none..but i will keep loving u..even u dont care about me much..nobody does actually...but since u always bring smile to me and cheer me when i'm alone..thats the bigger gift for me from god..i know, someday u will realise that..mayb when i'm not wit u anymore..please remember me ok..u r not invisible to me..seriously :)

p/s: u erase those memories that still remain in my mind..how could u..

Sunday, May 9, 2010

ape nak buat ek

hari ni..bangun pagi2..pastu tido balik..saaaammpai kul 9..pastu tido lagi smpai kul 11..pastu xley tido dah..hehe..aku bukan jenis tido lama2..mmg otomatik bangun lam kul 6..30 ke 7 gitu..tp oleh kerana aku takut bosan bangun awal2..sbb org takde kat umah..maka aku menidurkan diri hingga lewat begini..huhu..

Aku tengah sorg2 kat umah skrg ni..ape nak buat ek..rumah nmpak gayanye dah berkemas..baju2 pun abes dah dijemur semalam..tggal tunggu kering je..masak?..peti ais kosong..huhu..nak beli mende2 makan, xdo duit...adei..mak pulak pegi menjemput org dtg kenduri kawen eli kot..mayb die g Kg. Baru...aku maleh nak ikut pasal nnt takut org bnyk soal.."kakakye bile pulak"..malas aku..haha..kose

ok la..aku nak chow..ade satu tugas rupenye lupa nak wat..haha..c ya


Saturday, May 8, 2010

when

when my friends has nobody to go out with, i'll always be there to accompany them
when they are alone, i try my best to entertain them
when they have problems, i'll listen to them
when they unhappy, i try to make them laugh wit my stupid joke..

but..when i'm alone..will anybody do the same?..i know someday, when they all have their own life, they will left me here alone...because i'm always be invisible to them...i'm just nobody important..Michael Bubble said "u r nobody until somebody love u" ..sad me..i hate weekends :(

p/s: u yelled at me..i'm so hurt..i read ur other fb site..and u said u r invisible.don't u realise that i always by ur side?..u said u r rejected by someone..dont u think about me u reject?..after a long time we've been together...hey..i feel ur pain too..because i felt the same..even worst..

Tuesday, May 4, 2010

Live hapdet


Live hapdet
Originally uploaded by shiela_noor82
Berada di kopitam pak li seksyen 7 shah alam melawat sapid..skrg die exam..xley balik..kite g sana..ho ho ho..nantuk..

Sunday, May 2, 2010

teh tarik memories..

teh tarik..hmm..selalu mengingatkan aku kat arwah nenek aku dulu..nak tau nape...hee..dulu la kan..arwah nenek ni jenis suka wat sarapan pagi..biasa la org2 tua..she is very particular bout that..presentation makanan tu pn die sgt particular tau..die siap kalau hidang makanan, guna pinggan ngan mangkuk yg sesuai semua..tak hairan lah kalau kat umah nenek mmg bnyk pinggan mangkuk dulu dan menjadi tempat persinggahan pakcik2 dan mak aku jugak tuk singgah makan..kebetulan pulak umah nenek mmg dekat kampung baru je..on the way nak g opis je kan..hee..okeh..melalut lak..back to stories..

dulu la..time tu aku baru masuk form 4..masa tu mak pak aku baru pindah ampang..tp masa tu aku lom daftar mane2 sekolah kat ampang lagi..so, aku berulang la dari kg.baru (tido umah nenek) ke selayang setiap pagi2..huhu..penat wokeh..kene bangun kul 5 semua..tp memories tu aku akan ingat smpai bila2..aku masih ingat bau sabun yang nenek pakai (sabun lux kale ijau kot)..aku ingat katil nenek yg aku tido..aku ingat setiap malam aku dengar walkman pasang kaset backstreet boys..everyday wokeh..hee..aku ingat nenek kejut pagi2..nenek memang bangun pagi gile la..mayb lam kul 4pg kot..pastu pagi2 kalau tido umah nenek, mesti dengar org mengaji kat masjid Kg. Baru tu..sbb mmg dekat gile kan..tp sayu je la pagi2 tu..seronok :)...eh, tak cite pasal teh tarik pn kan?..hee

ok la..cmni..ade la satu pagi tu..nenek telewat nak buat air..selalu pagi2 nenek akan sediakan 2 jenis air..teh tarik dan milo..so, oleh kerana nenek terlewat nak buat air, nenek suruh la cucu bertuah die ni buat kan air..huhu..aku mmg la fail kan buat air..teh tarik lak tu nenek suruh..hee..menggagau aku nak wat satu teko tu..aku just letak 1 uncang teh je..yelah, mane aku tau..pastu aku letak susu,.pastu aku tengok lain macam je kale die..sbb x jadi kale teh tarik kan..hehe.pastu aku wat lama lak tu..haha..nenek masuk dapur, tegelak je tengok..pastu die selamatkan la rasa air tu..sayang nenek :) ..hiks..maka jadi la air teh tarik yg sebena...lalala..maka aku pun pegi la sekolah dgn perasaan malas..haha..mane taknye g sekolah kul 6 kot..naik bas no 10..huhu..mencik..

ok la..sbnanye aku nak cerita..tadi aku wat air teh tarik setelah sekian kalinye..jadi woo...eli kate macam mak buat..heh heh..Ahmad Syawqi suka wat air teh tarik kat umah die..die kate die terer wat..pastu mcm mencabar aku la jugak..aku kate la arwah nenek penah ajar aku wat..hee..tak kire la..janji konsep die sama..tak susah kalau kite sedia belajar...hiks...

adakah tajuk entry aku kali ni kene ngan cerita?..hanya jauhari mengenal manikam..lalalala..ok la..see u later...buhbye..aku rindu nenek..aritu mimpi nenek..eli ckp mayb tak sedekah yassin kat nenek kot..baru aku terpikir..heee..lama tak baca yassin...huhu..A.S pn aku rindu jugak..tp die idup lagi..nak baca yassin tuk die jugak ke..huhu


Saturday, May 1, 2010

malam ini...

mendengar lagu2 jazz sheila majid from you tube ngan layan lagu2 michael buble..hmm..mcm nak beli cd sheila majid tu la..heh heh..tak puas dgr kat you tube je..