Saturday, May 15, 2010

Perlawanan Badminton pada 1 Mei 2010.

Okeh..aku tau ni mcm entry agak basi..tp aku baru dapat gamba setelah sekian lama kan..ngee..macam biasa..bizi nak upload gamba bagai..

masa hari buruh yang lepas, opis aku, iaitu Bhg. Pembangunan Kementerian PKK, sudah mengadakan perlawanan yg sbnanye saje suka2..bukan serius pun..just untuk leisure..dalam bahagian aku tu pun tak la ramai sgt..ade la lam 20 lebey org..yg join pun tak berapa ramai sbb ade kakitangan yg tak boleh nak join. so, aku pun yang mmg bukan lah pro pun main badminton..haha..telah diwakilkan untuk kumpulan A untuk main 2 kategori..1 perseorangan, 1 beregu pmpuan..huhhh...tak penah2 aku jd wakil okeh..ape2 pun mmg la bes kan join aktiviti2 cmni...bes sampai aku membawa balik kelukaan pada lutut..haha..tu lawak..malu den..

Boleh tak, masa nak stat game single lawan P.A bos tu aku tejatuh tesungkur depan semua orang kat situ..boleh tak?..malu bukan..dah la time tu tak stat game pun lagi..huahahah..tu lagi lawak..sampai sekarang dorg bahan aku..seb baik dorg tak sempat nak snap gamba aku time jatuh tu..ngeh..pastu luka tu still ade lagi, and lutut aku dah buruk sbb berparut..huhu..cedih :(

ok lah kat bawah ni beberapa gamba yg aku sempat nak tepek..dah lama jugak ek aku tak wat entry aktiviti yg letak gamba bnyk2 ni..kemalasan sudah :p ..gamba tak mengikut turutan okey..

ni masa dah abes game perseorangan..Ayu (P.A bos) telah mengalahkan aku ngan mata 21-10 /21-10..hehe

masa perlawanan...this is after aku tejatuh itu..tapi masa tu aku tak tau pun kejatuhan aku tu menyebabkan lutut berdarah...ingat rasa perit je..kate nak tunjuk macho kan ;p

ini lah big bos aku...seorg yg tak centre..haha..masa ni mayb sbb die tgk aku tgh nak kalah, die brainwash aku..tak pun time ni aku baru lps jatuh, pastu die suh aku minum air..haha..lawak...suke membebel okeh org tua ni..

wakil2 lelaki lam group aku..aku group ngan bos (SUB) wokeh..ngan penolong bos juga (baju itam)..oh ye..penolong bos (KPSU) tu la bos kepada aku yang suka bagi aku keje yang hari2 aku kene dtg mengadap die yang die suka panggil aku tak kire masa tu aku baru smpai opis ke..or aku dah nak dekat time balik ke..haha..watever..layannn (sempat aku ngumpats..lalala)

ngan rakan2 seopis

1st game..beregu partner ngan Intan..kalah jugak ngan mata 21-19 / 21-17 kot..tak ingat la..tp sengit jugak..

aku lepas abes game beregu..happy sebelum dilukai..haha

lepas tamat je aku men single tu, aku dengan menggigil2 sbb kepenatan, duduk2 kejap, then terus balik umah..tak tunggu pun dorg betul2 abes..dalam kereta baru aku cek lutut aku boleh..huhu..kesimpulan; alaa tak puas la men kejap je..nak lagiii..

1 comment:

Anonymous said...

jom kita main lagi... -lela