Tuesday, May 25, 2010

mabuk perfume + coklat


susah pulak la aku nak edit gamba2 ni..ahhh..bantai je la..hmm..rite now aku tengah rasa loya-loya ngan pening..huhu..ni gara-gara lunch hour tadi aku masuk body shop pastu try minyak wangi seperti di atas tuh..pastu jalan2 lagi..tetibe rasa nak makan kek coklat..lantas masuk pizza hut sbb nak try die nye chocolate volcano tu..

dan oleh kerana gabungan kedua2 nye...sumpah aku rasa nak termuntah sebab maybe perut penuh sangat walopun makan volcano tu separuh je..tp sebab bau minyak wangi tu aku tak tahan weh...ahhh..nak temuntah..macam perasaan jalan jauh balik kampung tu..cmtu la rasanye..ok la..nak gi toilet muntahkan balik semua..or too wash out all the smell...



No comments: