Friday, May 21, 2010

once in a month but most hated

okeh..patutnye aku kene bersyukur sbb jd wanita normal..tp aku paling takut bile minggu itu dtg dan menyebabkan mood aku jd kucar kacir dan terlebih emosi..wuwuwu..aku mula merasakannye..mood itu sudah mau dtg..alamak..hee..haaa..lg satu..aku perasan, seminggu ni perut aku buncet gile..selalu flatt je..nak amek baju yg baru tempah tu pun rasa cm xde mood je sebab nanti sure nampak gemuk je..huhu..mmg cmtu eh...

p/s: baru smlm je borak lama gile ngan die..tp ari ni bile die bz sket, aku dah nak rindu gile babeng pulak..padahal selalunye aku boleh je nak kontrol..haishhh..cpt la midnite...

No comments: