Saturday, May 22, 2010

blogging smbil baring nak tido..hehe

ni gamba petang tadi, balik dr opis terus ajak mak singgah kat pak li cawangan kl (baru bukak)..craving for chicken black pepper lah..hehe..until now perut full...whatever :p ..

btw, keje ari ni quite fun..jadi urusetia untuk program retreat opis aku..mcm2 kene buat..prepare paper works, kire budget, mintak quotation hotels, prepare schedule n so on..tak complete lg n blm boley submit for KSU approval..nex week mesti siapkan jugak nih..btw, my office dah lama xbuat program cmni..kate en.fendi lah kan..lg pun aku dgr pasal treat ni pn since thn lepas tak jadi2 lagi..haha..hope i can manage to settle this before aku kua dari bahagian pembangunan ni la ek..looking for other job since my contract almost ended by dec..pray for me okeh..if only this is my permanent job..so happy working here..huhu..

Eh..tak kene mengene ngan tajuk lak..hee..lantak..kate blog smbil baring tgh mamai2 nak tido kan (sambil mata pejam sebelah..hehe..habit) ..well, weekend is coming again :D ..selamat beristirehat okeh..as for me, weekend ni mcm biasalah kot..xde ape sgt :p ..ok lah..time to sleep..ohh, dah dpt ckp ngan coki2 dah td..baru lah lengkap aktiviti today..hiks..ade aku kesah..lalala..bye..zzzzzz

3 comments:

♥ LeeN ♥ said...

"ade aku kesahh?" part tu lantak ko la labu. aku ponek da cakap. miahahaha. btw! aku baru teringat habit hampeh ko yg satu tu. iaitu tutup mata sebelah. ntah hape2 ok. miahahahahahahaha

Misz YaTie said...

ye leen.. mate tutup sebelah.. mmg x boleh blah.. hahhaha..

shiela said...

hehe..well..tu kan trademark..sure korg akan ingatnye ;p