Monday, June 28, 2010

whateverr..!!

ade lah sorg mamat ni...men mesej2 ngan aku...aku mcm layan tak layan je la kan...aku kenal mamaat tu..sbb keje satu tempat dulu..org kelantan, and juga kenalan A.S masa sekolah kat sana..hee..aku stat kenal pun sbb die tego A.S masa temankan aku family day opis dulu..so, stat dari tu, entah dari mana, die tau no hp aku..then mesej2..aku layan gitu2 je la sbb dah kenalan A.S dan opismate (aku lam opis, die keje lam kilang) ...aku xmoh di cop sombong...try to b nice lah..heh..

then die ni mmg la rajin msg2 (on n off)..okeh..mamat ni dah bertunang, so, aku pun fine..die nak kawan..aku ok je..walopun aku mmg tak setuju kawan berlainan gender yg takde kene mengene ngan aku nih..kalau sbb keje ok lah kan..tu pun setakat kat opis n event2 opis je la...hmm...maybe budak ni boring kot tu yg msg2 kan..and aku tau die dah betunang..so, keep me in safe mode..no intention lah...so, kawan2 cara rock la kan..

pastu tetibe die nak panggil aku dik n die abg..what da hell..aku ckp la, panggil bro je la..sbb aku bukan nye selesa panggil2 cmtu...lg pun ngan manager kat opis aku dulu tu pun panggil aku bro...so, kasual sikit kan...its not big issue..i know...but its might get confuse okeh...i'm not his sister anyway ;p..aku mcm tak selesa la...jwb msg pn ala2 je bile die panggil cmtu...pastu agaknye die rasa aku cmtu, then, die kate gurau2 je..aku jwb okeh2..bla bla bla..

fine..!! mayb gurau stail org kelantan la kot..which is i think its so annoying..so, bile aku suh die panggil aku bro..die lak ckp, xkan coki marah kot...aku ckp la, coki bukan kesah sgt pun..haha..mmg la sbb aku selalu cerita kat coki kwn die msg2 aku kan..pastu kan, tetibe mamat ni mcm bengang lak...terus snap...siap ckp ko aku...pastu siap ckp, "dah xyah msg lagi..wat xde mood je"..aik..? ade aku kesah..?...bkn aku yang msg die pon..kalau die x msg pon, x ubah ape2 idop aku...ko pahal weh nak sentap2 nih...whateverrr...!!..

ntah ape2..ade lagi ke ek org2 lelaki cmni..?..haishhh..buang masa aku jee..sbb tuu laaa aku mmg tak kawan saje2 je ngan lelaki nih...not in my prinsip lah...bukan sombong yer kawan2..tapi just need quality frens not quantity frens...heh heh...faham ke tuh ;p..aku ade jugak few guy frens..tp kontek bile ade agenda je...kalau xde hal...senyap2 sudah...kalau say hi pun kat wall fb je lah kan...haha...thats more i like..tak mengganggu sgt kan...and i don't want misunderstanding happen..i know, mcm perasan je bunyik nye...but yet, possible ape...atau mungkinkah aku kolot?..aku mmg oldies pun..so what..!!

p/s: pissed off too..!!

3 comments:

^einav^ said...

aku mmg nyampah dgn org cam2 la shiela. sungguh annoying! baik lelaki baik pompuan. die yg start dulu tp die lak yg sentap. haha! cam sengal je....lantak la die sheila. jgn layan org syok sendiri tu. biar la org nk plg ko ape pun...janji ko hepi n x susahkan org. ok?

^einav^ said...
This comment has been removed by the author.
shiela said...

haha..tu la pasal ina..xley bla..pastu mintak maaf lak kat kite sbb tersentap..apadaa..last2 aku xreply terus ;p