Tuesday, June 22, 2010

i turn to 28th


yess..hari yang ditunggu2 sudah tiba..hehe..hari ni genaplah umur aku 28 tahun..best kan..hee..
tak sangka umur aku dah sebanyak ni...dan masih berpijak di bumi Allah dengan keadaan yang baik..alhamdulillah..huhu..agak2 sampai bila la aku akan bertahan ek..maksudnye hayat aku sampai bile..hurrmmm..

Aku tgk kat fb aku, masa ni dah pukul 10.50 mlm (21/6/2010)..takde sape2 lagi yg wish kat aku...uhuk2..xde sape2 yang ingat ke ek :( ..gediks :p ..paling utama aku harap si die tu ingat la..sbb aku dah ingatkan die sejak bulan 3 kot..smlm pun aku ingatkan lagi..haha..phatetic..lalala..

okies..aku try auto publish ni..see you tomorrow peeps..gud nite..shweet dweem :D
p/s: still young in hearth :)

3 comments:

ELLY said...

hahaha...happy 28th birthday...wish all ur dream come true....

Ann GreenStrawberry said...

happy besday.. may allah bless u

SUXX said...

selamat hari kejadian. heh sebaya lah pulak.