Friday, June 3, 2011

malasss....

macam lama gile lak aku tak update blog kan..adehh..malas la..masa macam ade je..intenet kat umah pun da ok..cume aku kekeringan idea..heh heh..okehhh aku tau, aku hutang entry trip aku ari tuh...huu..tu pun satu, aku malas nak upload gamba2..boleh :p ..

btw, happy weekend y'all..kini weekend2 ku kembali seperti biasa..no more mr nice guy yang menemani..haha..cewah..mcm rindu gak nak borak2 ngan membe tu lagi..whatever..!!

2 comments:

YaTie IzaTie said...

olin lg lame x berblogging... setahun sudah.. aku pun malas gak.. bukan x de cerite nk cerite.. tp x sempat nk bercerite.. hehhe.. mr nice guy tu ko ajak la dia dating minggu ni.. heheh

shiela said...

xyah laa nak ajak2..hehe..pengalaman lalu mengajarku supaya let go everything..kalo org ajak je aku kua..