Saturday, June 23, 2012

30 and flirty?...

Yups..yesterday i turned to 30...kuikuikui..don't know what to feel..but waiting for this day to come..because i want to see what i become when i'm 30 :p

what i achieve so far...? as you all know, i am just married..like my mom wanted, sempat jugak kahwen sebelum umur 30 :p..tu la achievement paling ketara..yang life changing..so, xleh la buat ayat being 30 and flirty...alaaa yg mcm ayat lam cerita 13 going 30 tuuuu...kui kui..

tapi kan, yang tak besnye, walopun da kahwen, still tak dapat celebrate sama2 pasangan..da la tahun2 sebelum ni pun sama..kalo celebrate pun, hari yang lain..seminggu lepas besday ke cmtu..just wish2 lam phone je..dah la hasben mcm lupa jek nak wish..sbb aku yang ingatkan die mlm tu..die siap nak tdo awal lagi..sepatutnye wish kul 12 mlm kan kan kan..huhu...x suke..

ok laa..tu je la kot..walopun umur aku 30, tp ade je org2 ckp, "aik..tak nampak umur 30 punnn"..huahaha...daa..
                                 


No comments: