Sunday, September 9, 2012

Fugly..

sekarang aku berasa sangat comot dan tak bergaya lansung..nak tengok diri sendiri kat cermin pun rasa malas dan tak bersemangat..huhu..tak sukeee..aku tak tau dah stail camne nak pakai..macam lost identity dah...tengok orang lain macam cantik2 jek..mcm2 gaya..aku?..dah la baju2 semua semakin tak muat..baju baru pun tak beli lagi sebab tak tau nak stail yang camne..haha..oh, tak dilupa mood untuk mencantik2 pun jadi semakin malas..apakah ini semuaaa...saya rasa downn...

okeh, sile abaikan luahan perasaan ini...ngehhh..

No comments: