Sunday, February 10, 2013

beli baju online...

Aku sebenarnya bukan lah penggemar beli baju2 online ni...aku rasa ni 1st time kot..huuhuu..antara sebab nye adalah kerana, aku xtau macam mana nak budget size dan aku agak concern dengan material kain baju yang jual online ni..

kadang2 nampak gambar..ehhh cantiknyaa dia pakai...tapi bila dapat kat kita, lain lak jadinya...so, nak dijadikan cerita, aku adalah terpengaruh setelah berkali2 tengok gamba2 baju yang jual kat facebook ni...hahaha...pompuan, biasa lahh...cuci2 mata, sekali macam gatal lak nak try beli satu...

pastu terbekenan lak ngan design baju ni...aku pun tak tau, nape..padahal t-shirt je..mahal lak tu..sampai 60 hinggit termasuk postage..huuhuu..

baju2 stail korean..skrg banyak stail2 korean yang cantik2 yang buat mata macam rambang jek..

aku order dari hari rabu petang kot..hari ni baru sampai...tekejut lak sebab tak sangka pos laju betugas ari ahad lak..mmg camtu eh..hihi...

so, dengan xcitednya, lepas ambik je dari pos tu, terus aku pakai..huaahahaha...yerrr, aku memang ada habit pelik, iaitu pantang jumpa baju baru, kompom nak terus pakai dan dan tuu jugak...xda makna nak simpan2..hihi...

dan hasil nya?....

btw, perutku dikala 32weeks pregnant..

huwaaaa...nape tak sama macam dalam gambarrrrr....uhuk2...yang aku nampak, labuh macam kurang sikit, pastu, tang bottom, tak selonggar macam model pakai...tapi, aku rasa, still ok kottt..sebab t-shirt ni labuh..plus, lepas bersalin pun boleh pakai lagi..dan baju ni, breastfeed friendly..sbb butang die labuh...boleh laaa...but i think not worth for money value lah...tapi aku tak serik kot..macam best je beli online ni..sebab ada element surprise..macam perasaan dapat hadiah tuu..walopun, duit sendiri yang kua T________T...

ok tu la alkisahnyeeee...have nice dayz y'all..cuti panjang ni..aku kat rumah je..tak pergi mana2 pun..cuma jap lagi nak kuar ngan hubby..ingat nak shopping barang2 toiletries tuk si budak baby lah..c ya ;)




3 comments:

ELLY said...

hahahhaha...mmg la x sama....model tu kurus....perut dia pon x besar sgt....

YaTie IzaTie said...

betul la elly.. model dlm pic tu kurus.
model sebenar(shila) gemok.. mmg la x sama.. hahhah

shiela said...

hahaha..ces..