Saturday, February 9, 2013

basuh baju baby la pulakkk..

tadi baru nak basuh baju2 baby ni haaa...mak cakap, masa die dulu2, takde basuh2 baju baru baby nih..tapi zaman sekarang aku tengok semua orang basuh je...

so tadi sementara ada masa ni..basuh je la..plus, its fun..basuh sambil senyum2..perasaan happy..haha..sorang2 sengih2 sambil basuh baju?..apakahhh..tak sabar nak tgk baby pakai baju baru...

baju ape die nak pakai hari 1st ek....

pasni baru nak kemas2 beg untuk bawak gi hospital..tu pun aku tak wat lagi...

till then..daaa..


baju2 baby saya...apsal aku rasa macam sikit je baju dia eh...

5 comments:

ELLY said...

comelnyer stokin dia...hehe

kaSih.CinTa.GadiS said...

Shila... Am tgk cm dh byk dh tu! Percayalah.. Lps dia lahir nnt, sekelip mata je ampaian tu dh penuh & xcukup!! Hahahah..

shiela said...

haha..tu la..yg ni pun sbnanye tak cukup gak..die punya kain lampin sidai ampaian lain :p..

YaTie IzaTie said...

aku dulu lps basuh. aku akan pilih 1 baju yg aku rase paling comel and aku hangar gantung kat dlm bilik yg aku boleh nmpk terus. bile tgk je mesti senyum and cakap cepat la baby kluar.. dh x sabar nk pakaikan awak baju.. heheh

shiela said...

aku dah siap2 pilih baju and sarung kaki tangan mana yang 1st die nak pakai...hihi..gilo..