Tuesday, December 15, 2015

Ar RAyyan


Presenting.....

Muhammad Ar Rayyan..


Dah lama tak update blog ni..yelahhh setiap kali update blog cakap macam tu kan..so lame..hee

its December 2015 already...and i blog about nothing this year...huhu..blogging is not my thing anymore. bukan takdak masa..tapi, macam tak tau nak blog pasal apa lah..or should i say writer block :p

Ok lah, since dah takde nak buat ape ni..meh nak habaq sikit..gambar baby tomei tomei di atas tu adelah my 2nd baby. he is boy, born on 20/09/15@10.00pm..yes he is Virgorian, same like my mom and sister..haha.

Alhamdulillah..dah 2 org anak aku..sape yang baca blog aku ni, tapi x follow fb ngan ig aku, mesti teruja kan tengok..haha..perasan jek. sape je lah yang baca blog aku lagi ni kan..takpe, aku tulis ni pun saje2 tuk simpanan..

about Ar Rayyan,

he is really easy baby. tak banyak ragam, pandai nenen sebaik saja keluar dari perut, suka tidur, malam tak berjaga sangat, what else..semua lahhh..kalah si kakak nye sakinah..baik je adik ni..

tapi satu je la, sekarang ni lepas aku masuk kerja balik, si adik ni susah nak terima botol..bagi2 xnak..berapa botol dah aku beli..last2 bagi pakai sudu je la..apelah baby minum susu pakai sudu..

eh ok la..got to go..later2 aku taip lagi ye..ntah bila la tuh.



No comments: