Sunday, December 28, 2008

di malam ini..hmm

dah tgh malam ni..hmm..ape yg aku wat eh tgh2 mlm ni...let me see..
skrg masih lagi berada di depan lappy ni duk blog hoping eh istilah die..mane2 la..maksudnye g jln2 bace blog org len la..

just now, baru talk on the phone with stranger that i never met..tp known about 1 yer through myspace..hmm..boley tak..ntah ape2 cite la die tu..smpai cite jiran die pun die cite kat aku..n me, sebagai pendengar yg setia..ye ye kan je la..n untuk membuat die x bosan, aku pun tanye la sikit2 itu ini kan..hee..try to b a good communicator though..ahh telinga aku panas smpai kene tuka2 position sekejap kiri kejap kanan..lame tau..

hmm..speaking about communication..aku mase dulu2 mmg fail tang berinteraksi ngan org ni..xreti borak2..mcm attitude la..jmpe org senyum je..serupa xde suare punyer org..tp ntah..nape bile aku meningkat dewasa..(eceewah)..aku jd lebey mesra gitu..tp still nak kene polish lg..especially on communication skill kat office..sbb selama ni, sebagai seorg executive, aku x menunjukkan diri aku sebagaimana sepatutnye..hehe..ape aku cite ni..haa..kan aku dah kate..i'm totally fail in communication..

ya ya..watever la..aku harap dengan adenye blog ini, boley la sikit2 kan polish writing skills n communication skali..hmm..boley ke tuan2 n puan2?..sile beri tunjuk ajar ;D

hmm..btw, im still waiting him to reply me..as he promised me to get back to as soon as he done wit his work..but..keep waiting je la kan..miss him la :(

No comments: