Monday, December 29, 2008

love or addiction..

love ke or addicted ke..hmm..

ok let me see..kalau die xcall or msg, aku rs resah je..tp when he call, mcm xtau nak borak ape..hmm..nape ek..tp mmg hari2 la teringat..wondering ape yg die buat, update info kat die, pastu all about him la..smpai tgk tv pn cite yg berkenaan tpt die..mcm kemangkatan ydm n9 tu..sbb nnt pk kalau die cte, kite tau lak kan..hehe..i know that phatetic..xde keje kah aku? ..

tp kitorg da declare break up..aku tau ini mengkonpiuskan..die pun konpius aku rase..hee..tp die pun same..ari tu aku dah stop da 4 hari xkontek die, even delete die lam myspace..tp, die contact jugak aku..padahal aku da kate kan, kalau nak brek, brek terus..xnak kawan2 dah..aku rs la kan, aku baru nak merasai alam remaja la..hehe..kalau y'all bace pn mesti ingat umur aku 21 ke kan3 ;p ..ok la, give me a break..bg peluang aku rase game of love..buang masa? definetely yes..tp aku pun blm bersedia kot nak msk alam lain (marriage life) ...

ok lah, berbalik kepada tajuk asal, ade kene mengene ke ek..ape2 lah..aku konpius ni, ade kah aku addicted kat die atau adekah ni sbb aku syg kat die..sooo confusing...one thing is, aku mmg selalu berangan yg die jd life partner aku nnt..adakah angan2 akan menjadi kenyataan? ..no one knows..n yes i know the fact..cinta tak boley nak paksa..

tapi kan, tell u what, aku da try da..mula kenal2 ngan org lain, dlm cyber la kan..tapi, at the end, still aku nak get back kat die..sbb aku rase org lain tak sebest die..xde yg cool cm die..cool bg aku maknenye x gedik2 or desperate nak kenal pmpuan..hee..attitude kan..ke aku ske cabaran..yelah, org lelaki kan ske pmpuan yg hard to get..tp aku lak terbalik, suke lelaki yg hard to get..aku mmg gangster paradise ;p ..dah la, dr aku merepek2 mkn kerepek ni, baik aku chow eh..adios

p/s: aku masih terkapai2 mencari cinta sedangkan kawan2ku telah pun masuk alam lain (ibu2)..what can i say, aku mmg selalu ketinggalan..hikhik..so, kwn2 ku yg disayangi, u know who u r..mesti korg bosan bace dilema ni..huahaha..shiela gile (ayat yg eli n ajak suke pakai)

No comments: