Tuesday, August 31, 2010

buruk..


nape mak aku suke kecik2 kan aku ek..smlm aku sedih gile..die mati2 kate aku buruk..aku tau la aku paling buruk ngan tak pandai dalam famili..tapi at least aku tak la seteruk mane..mmg dari kecik mak suka mcm tu..huhu..sedih..buruk sgt ke aku..

even, bende2 yang aku beli pun die suke kate tak lawa lah, itu lah, ini lah..aku tau la aku mmg suke beli mende murah2 n takde jenama ke ape..tapi dah aku suka cmtu, nak wat cmne..nape mesti kondem2..bagi aku, bende jenama pun bukan best sgt pun..lebeh2 lagi kalau setakat nak pakai kejap2 je..sbb tu aku suke beli yg biasa2...tapi xyah la setiap mende nak kondem teruk2..contohnye mcm baju raya aku beli kat jusco..baju tu murah je..bagi aku lawa gile..eli pun ckp lawa..pastu aku dah excited dah tunggu mak nak tunjuk kat die..tp last2 die ckp tak lawa lah, kain tebal lah, besar lah..padahal ok je..huhu..mak aku mcm mak tiri dah..pastu dah la suka tengking2 kat aku..aku senyap je..tp mesti la sedih :( ..pastu die suka layan aku mcm org bodoh..macam budak2..nape ek..ape salah aku...

buruk ke cmni..nampak tua ke..huhu

11 comments:

ELLY said...
This comment has been removed by the author.
ELLY said...

saba aje la shiela.. mak ko over bab marah2 nih.. aku tgk ok je ko.. :P :razak

shiela said...

huhu..

AisYah said...

ala shila.. chill. Mommy will always be a mommy. Though dia suka marah-marah, cakap itu ini, deep down dia sangat sayang kan ko tau..

shiela said...

nak majuk jugak..isk2

C!kpuanmuda® said...

mana der buruk. lawa la!

C!kpuanmuda® said...

mana der buruk. lawa la!

shiela said...

tq nora..hehe..

Misz YaTie said...

jgn la sedey2.. ko lawa la.. kalau x lawa jugak kene ckp lawa.. hahhah.. ko beli bukan gune duit mak ko pun.. kite berbelanje la ikut kemampuan.. sabar k..

shiela said...

yatie; aku da ok dah..haha..mulai skrg aku nak kumpul mekap lah..buleh..haha..letak bedak bebanyak.,.kasi lawa ;p (mcm dialog ahmad nisfu)..ngee

Anonymous said...

sheila lawa, ko tahu kan nape aku panggil ko dgn nama tu dari dulu lagi.... My Dear Sheila Lawa, thank you so much my dear.