Sunday, September 12, 2010

Selamat Hari Raya..

Hi semua..dalam banyak-banyak blog, blog kite je tak wat ucapan selamat hari raya lagi kan kan kan..hehe..dah raya ke 3 pun..tapi still mood raya lagi kan..

Dikesempatan ini, saya nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri kat semua pengunjung2 blog ini dan nak mintak maaf kalau ade salah dan silap dari segi perkataan atau ape2 penulisan yang menyinggung perasaan semua eh..hehe..

ooo..sekarang ni saya dah ade kat KL..2 hari je raya kat Kelantan..tp ok la..berbaloi2..happy je..ihikz..eh jap jap..untuk pemandu2, silalah memandu dengan berhemah yo..jangan menjadi seperti saya yang telah terkena saman ops sikap...huahahaha...ok la..c u all..selamat bercuti-cuti :D

No comments: