Monday, September 20, 2010

kelas mekap..

Masa bulan puasa aritu (28/8/2009), aku ada join satu kelas mekap bersama pn.bunga..hehe..signature nama die..actually aku tak beniat pn nak join sbnanye..tapi oleh kerana permintaan kawan aku, yang die xde geng nak masuk kelas ni, so die ajak la aku sekali..oleh kerana aku mmg sentiasa free..aku pun setuju lah kan ;p ..

eiii, bes jugak ek masuk kelas mekap2 ni..banyak la mende aku belaja..pasal teknik2 basic mekap, cmne nak pakai eyeshadow, pakai concealer, blusher n all that lah kan..nice..enjoy the class though..

so, before stat mekap2 tu, amek la gamba..nak tunjuk muka sebelum dan selepas..so here is my result..

hehe..kelaka gile..coki komen muka aku macam menakutkan sbb tang mata tu itam sgt..ni aku pakai konsep smokey eyes sbnanye..mmg la cmtu kan..pastu boleh tak die kate muke aku yg sebelum tu mcm org kene tumbuk?..haha..bengong..tp mmg pun.hari tu sbnanye aku tak mekap lansung, bedak sikit pun xde..sbb aku sbnanye xdak mood la..baruu bangun tido terus siap2 pegi Putrajaya tu..da la telambat kan..tu yg jd muka mcm tak sudah tu..lalala..i always got eye bag la..bawah mata tu mmg selalu ade dark cycle..huhu..x bes..cmne la nak ilangkan..


ni adalah group yang join hari tu..sebelah aku tu la kawan aku yang ajak join kelas ni..nice huh..len kali kalau ade aktiviti kelas2 cmni aku nak join la..bukan ape, tambah pengetahuan..aku sangat teringin la nak join kelas jahit manik ke, or jahit baju kurung ke kan..ade ke..kelas yg fees die murah2 je..huhu...oh, btw kelas ni fees die hanye lah RM80..aku rasa ni last pn.bunga tu buat kot..tak tau ade nex lg ke tak..


2 comments:

Misz YaTie said...

kat sini pun ade gak make up artis.. tp aku x de geng nk pegi.. hehhe

shiela said...

nnt kalo ko teringin pegi, ajak la akuu..haha..peneman yg setia..