Sunday, November 21, 2010

going out..

Hari Jumaat baru ni, aku kua jalan2..hee..pegi BB je pun..sapid nak tgk wayang cite harry potter..which is great sbb aku mmg tak penah miss cite ni kat wayang...best2..kitorg pegi bertiga la..sapid ngan sapid sebelah (jiran sebaya sapid n nama sama..hehe)...kitorg tgk wayang kat pavillion..since masa lebeh awal semua da sold out, kitorg pun tgk la yang kul 12.40am nye..huhu...lama gile kot tak tgk midnite..hmm

sambil2 tunggu tu, lepak la jap kat BB..ade satu lorong tu sapid bawak, tempat tu banyak bistro tepi jalan..n yang best, ade live band..ihiks..tak penah lak aku tau..haha..mcm bukan org KL kan aku nih..lantak laa..mmg dah lama tak kua ke soping mall pn..malas weh..xde mende nak beli pun..nice lah lepak2 tgk live band tu..suara dorg pn best pulak..pastu ramai gile org tgk..sambil minum teh..

ni depan pavillion..lawa deco2 christmas die weh..gi la tgk..kagums di situ..

dalam wayang...sapid sebelah, sapid, n me..haha..sapid sempat paw aku beli sweater giordano..huhu..

bile pegi BB ni, teringat coki2..kitorg selalu gak jalan2 kat sini..kat pavillion pun penah gi sensama..tau tak, masa kat pav tu, hti aku berdebar2 sebab takut terserempak ngan coki ngan gf baru ke kan..huhu..how i should react kalau jumpe die ngan org lain..jalan2 pegang tangan, sedangkan aku skrg pun masih rindu kat die lagi :( ..hmm...pegi memane pun aku pikir camtu weh..neves..i missed him so much...

btw, wayang tu abes nak dekat kul 4..huhu..aku balik umah kul 4 cmtu..wahhh gile lama..aku tak penah kua umah sampai pagi2 cmtu..hee..ikut sapid nye pasal..die boleh la..burung antu dah tu..mlm bejaga, siang tido..

ok lah..gtg..chow

No comments: