Sunday, July 24, 2011

kamu yang selalu dihatiku..


wajah kesayangan hamba..wakaka...

korang kenal kah siapa ni..hee..yer ini lah die tak lain tak bukan..hero kampung tok wan..budak gangster yang lemau sket..haha..xde lah...korang sure kenal kot..sebab dah lama tak cite pasal die dalam blog ni..

well, after few months tidak ketemu sama dia..akhirnya ketemu jua semalam..wahhh..kangen bangat sama dia dong...berdebar2 rasa di hati gue ketika bertemu muka sama dia..haha..poyo..

semalam acik pegi semban..tempat wajib pegi setiap bulan :D ..tau tak kite sedih sebab da lama tak dapat jalan2 sekitar semban ngan coki...selalu coki mesti bawak jalan2..sambil kite borak2 lam kete..gurau2..alhamdulillah semalam, diizinkan lagi kite jumpe die..die macam selalu..annoying, muke bengis tapi lembut :p ..wat kite rasa nak tumbuk2 die..tapi tu je la pun tempat kite mengadu..

tak banyak la mende kitorang wat pun..tengok wayang ngan makan je..kitorg tgk cite wu xia..cite cina lak tu kan..haha..ntah ape2..tp layan jugak la cite tu..sebab bile nak abes cite baru aku perasan pelakon tu yang belakon cite IP Man..nice..pas tengok wayang..coki bawak lak makan kat restoran chinese muslim kat seremban 2..eh, baru aku terperasan..apsal semalam sume layan chinese je ek..adehhh...okeh, mungkin boleh dinamakan siri dating kali ni bertajuk: Chinese Theme..huu

ok lah tu aje update ku kali ni..kesimpulannye ape ek..hmm..think2..


2 comments:

ELLY said...

hahaha...coki2 kembali...

shiela said...

hehe..suke ati aku lah..