Wednesday, July 27, 2011

kerja ku yang gila..

hahaha..ke aku yang gila :p ..minggu ni tak de komplen2 pasal takde keje..sebab?..memang melambak keje aku..wuwuwu..dan mcm tak pecaya, aku mengabaikan masa untuk ber FB..ngee...tapi takpe..enjoy wat keje tu..sebab macam main game paip..sangat puzzle okeh..dan kitorang duduk satu meja sambil check isometric dwg dan berdiscuss...baru lah rasa sikit2 macam engineer..adehhh...tapi tak la hebat sgt...sebab kitorang pun tak la begitu serius mcm muka engineer2 yang senior tu..haha..gile..love engineering world..ahaks..tetibe..like i said, i have love hate relationship with my job..huhu...i hate it, but then cant live without it..boleh kah?..


ok lah..just a quick update..nak sambung keje...daa...

No comments: