Tuesday, January 10, 2012

Bandarku Kuala Lumpur T___T

Pernah tak korang mengalami masalah, buntu nak mencari tempat2 menarik untuk dilawati di tempat korang sendiri..alah, sekadar untuk aktiviti riadah atau tempat untuk 'bertemu janji' [laaa sangattt :p]..lalu korang google ayat "tempat untuk dating kuala lumpur"...hahaha..

okeh..aku buat camtu..jgn gelak yer :p..

Well, end up aku lak yang tergelak sorang2..gilo apo...apekejadahnye kan..tu la die..da tua2 cenggini..idea nak jalan2 cmni pun dah takde..kalau dulu..laju je jalan kaki satu KL..naik public transport..mcm cool jek :)..pastu bwk kete smpai ke genting...tak rasa pun mcm membuli org..kih kih..tp aku buli ke tu..tak kannn..hee

Tapi siyes..aku takde idea weh nak gi mane kat KL ni [ignoring shopping mall semua]..how how how...last time aku rasa aku failed la..wat kene gelak ngan budak2 opis je bile aku cite kat dorg...hehe....tp aku teringin nak pegi zoo ataupun taman cahaya kat shah alam tu bwk basikal jln2 dlm taman..mcm bes..tapi sesuai ke ek..hehe..aritu mak aku pesan, "ko jangan nak buli org jalan jauh2 mcm dulu2 tu lak"..hehe..kelaka gile pesanan itu..yela, tempat2 tu kan panas..pastu kene jln kaki la ape la mcm jauh2..kalo time umur 20-an, boleh la kan..tapi kalau ikut kan aku, mmg suke je..adventure ape :p...hmm...korang tau la aku cmne kan kan kan..haha..layankan ajeee..


picture credit to google..


okey lah..sebelum aku chow, nak share ayat yang wat aku rasa kelaka..

"Carilah calon suami atau isteri yang boleh membahagiakan kamu. Tak comel takpe.. Boleh tutup lampu." ~ Ustaz Azhar Idrus

cool ek..k daa

1 comment:

ELLY said...

hehehe ;) senyumm...xperlu kata apa2...senyummmm....