Thursday, January 12, 2012

Senior engineer kah..

baru2 ni, dapat namecard bos baru buat..hoho..aku pun wat x tau je, sbb namecard lama tu tak pakai sangat pun..so, aku rasa rugi lagi adelah..aku pun bia je kat atas meja..

semalam, saje la aku nak belek2 kad baru ni...okeh, agak memeranjatkan, apabila jawatan yang ditulis di situ adelah senior project engineer..ahh sudoh demo..aku da jd senior pulak ke..malu kot..experience tak kemana der..kalau aku bagi kad ni kat client ke ape..mapuh aku kene tanye macam2 pasal mende2 engineering ni, aku gagap2..hahaha..dah la banyak main jek aku ni..oh my..tapi tu lah..company kecik kan..kuasa cam lebeh sikit..gile kuasa macam Pak Anwar..haha..tetibe :p

so far keje sini ok lah..fun..dan tak la strict sgt..best je..bos pun okey je..janji aku xde attitude yg pelik2..ok la kan..tapi agak kelam kabut sket la kerja aku..sebab kene multitasking..bukan wat keje stress je..tapi kene angkat telipon, memantau orang anta timesheet, jadi PA manager, jadi supplier kerepek (okeh tu xde kene mengene)..hehe..mcm2 la..smpai kalau ade keje stress analysis, aku jd mcm alaaa..malasnyeee..sbb dah seronok main2 ngan keje lain kan...haishh xleh jadi ni..kene back on track..grr..


p/s: i actually don't know whats the point of this entry after all..ngee..ngantuk dowhhh




3 comments:

AisYah said...

Bravo shil.:-)

Anonymous said...

wah.... well done! eh, ko keje tempat yg sama ke atau keje baru nih.. @Labi-labi Lily

shiela said...

keje yg sama la ni..kat phileo ni haa..hee..