Saturday, June 22, 2013

Its my 31th birthday

Hari ni genap la aku 31 tahun..
Feel complete..ade baby..ade hasben..tapi hasben xdok arini tuk celebrate sama2 lah..huhu..last year pun sama..just wish je..hmm..tak pe lah..tapi kalau tahun depan tak celebrate jugak memang la kan...

Arini mak aku ajak lunch kat hotel..makan bufet..mmg dah lama tak makan bufet kat hotel2 ni..so aku setuju je la..just me..my mom...n my little cuppy cake mucuk2 nina..hihi..bawak baby gi makan memang cuak kan..yela takut die cranky ke ape..tapi nasib baik nina sporting..tak banyak ragam..just bila dah lama sangat tu die bosan dan ngatuk dan penat...so rengek2 la..bagi nenen sonyap la die..hee..

Best jugak bufet kat shangrila putrajaya tu..service tip top..makan pun not too bad..just bufet spread die tak banyak sangat la..macam mee or pasta xde..so bg aku mcm tak lengkap..tp lain2 ok je..

Pastu bile da nak balik tu..tiba2 hotel nyanyikan lagu besday tuk aku sambil bawak kek..ingatkan mak yg mintak..rupanye treat dari hotel la pulak..sebab mak aku bagitau hai ni besday aku kat staff yang jaga kat situ..nice kan..terharu gak aku..seb baik tak nanges..ceh..lately mmg mudah tersentuh sikit..naluri keibuan kot..uwekkkk...hahhaa...

Hadiah? Takde làaaa...bowinggg...ok la tu aje...ni tgh tunggu nina tido ni..budak ni dah la payah nak tdo..skali tdo mmg malas nak jagakan die..nak naik bilik..

K dàa...

No comments: