Friday, October 25, 2013

Anak Saudara baru

Alhamdulillah..semalam lahirnya lagi sorang cucu belah family aku..hihi..yups..nina adelah 1st cucu..kali ni anak eli lak..lom bagi nama lagi..

nina dah tak jadi cucu kesayangan dahhh..nnt mak tok banje baby baruu jek..hahaha...cehh tu je aku ingat..dasar mata duitan :p

cucu mak tok yang ke-2...Baby Keisya kot nak bg nama..shoo cute...berat 3.51kg..
lahir jam 7.45mlm, 24 October 2013

Congrats to Elly and Ajaq..lepas 3 tahun penantian..akhirnyaaaaaa...kesimpulannye..nak akuuu jugak yg mulakan dulu kan kan kan...pastu dari dulu eli mmg ske tiru aku..spital pun sama..ntah2 nurse yg sambut tu pun sama..hahaha..

ok lah..tu jek..semoga baby ni jadi anak yang solehah dan beriman dan taat kpd ibu bapa nye..aminnn..bersama lah kita mencorak anak2 generasi masa hadapan..ecehh..

buhbye..

No comments: