Saturday, January 24, 2009

8 fact about me..

bagus gak ade tag ni..ley hapdet blog sket kan..kali ni di tag oleh leen ag..hmm..8 perkara tentang saya eh..let see ;p

1. saya suka makan makanan manis

2. gila kasut (brand paling suka: vincci)

3. dulu penah gemuk..and skrg da mcm fobia lak kalau gemuk balik..so oleh sbb itu sy menjadi seorang freak tentang berat badan dan mungkin membosankan atau mengannoyed org lain, terutama eli

4. kalau shopping, saya selalu beli baju sahaja, jarang pulak beli seluar..oleh sbb tu, selua sy bleh dikira dgn jari je..dan tu la seluar ke opis, tu lah jugak selua tuk jalan2..huhu..

5. montot saya adalah flat..hehe..dan sy sgt xpuas ati pasal ni..ade ke ek tips tuk ni..hmm..

6. daya tarikan kat muka sy adalah bahagian hidung..n sy suka kaler mata sy yg coklat ni..jgn marah..sesekali nak perasan..

7. saya sgt suka tersengeh..masa darjah 3 dulu, cikgu kelas sy pernah tegur..kate nye "sengeh2 mcm kerang busuk!" dan itu mmg habit yang xley sy buang..huhu..dan oleh kerana imej sengeh ni jugak, sy dilihat seperti seorg yg tidak serius..heh..boleh x..

8. saya syg ahmad syawqi..hee..tp ahmad syawqi wat xtau je ngan saya..camne tu..

ok lah tu je la..da xde idea pn..hehe..ari ni sgt bosan la..sok bes sket..nak g PD..yeyeh..aku dah siap bli pelampung tuk mandi kat swimming pool :D ..bestnyeeeeeeeeeee..cant wait..





2 comments:

yatie said...

wei..montot flat ek...buat la senaman bg up ko punya ass tue....aset tue beb! hehe....1 more thing kalau ahmad syawqi wat xtau jer...ko buat bodo sdh la...hahaha....

shiela said...

haha...ape la ko yati..lawak la..