Sunday, January 4, 2009

Cari Lokasi...

me n dad

tadi kan, aku ngan abah aku g kl central..tujuannye, hanye satu..aku ditugaskan mengambil gamba lokasi2 pilihan abah aku tu..untuk ape? haa..xdapek la nak bagi tau kan..ini antara angan2 dan impian..hee..ontah kan jadi, ontah kan idak..tau la bapak aku tu, suke tukau2 pikiran..isk2..sabau je la..

td adalah hari malas aku..so, mmg la aku pakai selekeh je g sane..haha..mapuh xlayan..

kesimpulannye, jalan2 ngan abah aku ni, sgt la penat tau..dah la die jalaaaaaaaaan je x benti2..aku lak duk leka tgk gerai2 yg cam best kat kl central tu..pastu, kalo aku stop tgk2 barang, bapak aku pun ilang..dah aku tepakse cari blk..huhu..xbest lansung okey..tp mmg kl sentral tu satu tempat yg bes tuk cuci mate tuk pmpuan la..sbb bnyk mende eye catchy..hiks..n banyak makanan jugak..

speaking bout makanan, tadi aku timbang berat, tgk2 berat naikkk...huhuuuuuuuuu...disini nyesal..sbb pg td da balun nasi n nasi lemak yg mak msk..arghhh..till now, aku dah xmkn lagi..ntah..cm rs kenyang je ;p

k la, ni aku tampal sket2 gambo yg ado aku amik td...








di atas adalah beberapa lokasi yg ontah la..mcm x strateguk je..hiks..

ok..thats all..gud nite..salam from ampang ;D

2 comments:

Nem0 o0h Nem0 said...

sy g kl sentral siang td jmpa member,kalo nmpk nape x tegur?hahaha

Anonymous said...

chielalala.blogspot.com is very informative. The article is very professionally written. I enjoy reading chielalala.blogspot.com every day.
instant payday
canada payday loans