Sunday, March 22, 2009

jln2 di hari ahad :D

Teke kita kat ne..hehe...gamba ni diambil semasa berjalan2 ke bukit tinggi...yes, at last dapat pn pegi tempat ni..setelah sekian lama beria2 nak pegi kan...besnye..pegi lak ngan si dia kan..walopun kitorg bukanla kategori romantik..tp lebey kepada komedi..apadaaa..layan kan aje..

malangnya gamba yg diambil ni sgt la sikit..kat situ je pn..sbb guna camera phone je..nyesal lak xbwk kamera..xexpect pn nak g sinun..tp seb baik ade satu kan..kenangan la..dari xdo lansung..ari ni adalah best....walaupun..huhu...tp still ley dicatat lam diary la antara best moment ..ade tiket ag..ley lekat2 ;p ..

oo..for your info, nak masuk ke bukit tinggi ni, kite dikenakan charge rm10 setiap dewasa..kanak2 rm5 kot..so kat atas nun ade la taman2 seperti botanic garden, japanese garden, colmar ape ntah name..yg background gamba aku ni ha..yg menarik, colmar ni kalau kite jln dlm die mcm ada suasana berjalan di kaki lima di paris kot..haha..boley le kan..nice view..but not much activity..just santai2 je la...dgn udara yg nyaman gitu..

ok tu saje..cerita hari ini menjadi sejarah sudah..kite teruskan hidup kite keperingkat seterusnya..heh..daa..ngantuk nyer...

4 comments:

Ann GreenStrawberry said...

alar....kita baru plan nak dating wat photo shoot dis coming sabtuday..huhuhu..dia dah g dulu...
kak shila g ngn shoki kan? kan? huhuhu...

Nem0 o0h Nem0 said...

best kalo gie dating kat sini,
tp utk photoshoot pun best sbb view sgt2 la cantik...

Ann GreenStrawberry said...

nemo: best eh? tular..planing mmg nk wat photo shoot..insyaAllah tak de apahal sampai lar ann ke sana

shiela said...

ann: ha'ah kite g ngan shoki la..huhu..

nemo: mmg pn..tpt ni recomended tuk dating n photoshoot..nape la aku xbwk camera...uwaaaaa..nyesalnye..