Tuesday, June 23, 2009

Im home but away..hehe

Hi u guys ;D ...aku skrg berada di tepi pantai P.D ni..duk teman mak aku wat kusus opis die..almaklumla aku kan penganggur, so aku ley la jalan kesana sini..hehe..

Mesti mcm pelik je kan..asik merayau je aku ni..baru je blk umrah ahad lepas, isnin dah g P.D lak...huih, bes betul..tp yg xbes nye, aku snsorg je la kat sini ngan mak aku tu..boring..huhu

Ni saje nak bgtau ni..smlm besday aku..hehe..ade ke sesape xwish lagi..sian aku, da la xramai kawan, besday pn xde sape nak celebrate..huhu..tp to my family n yati n of corse ahmad syawqi, tq for the besday wish..n ade gak membe t.wharton yg wish...thanks for remember me..hehe..

Ni aku on9 gne wap maxis ni..xtau la brape bill..huhu..kat hotel selesa beach resort ni xde wifi pulak..apedaaa..at least, letak la wifi kat lobby ke kan..isk2..aku nak update ape2 pn susah..lame x pegang kompete..xsempat lg sejak blk ari tu..sok lah..untuk gamba2 mase umrah nnt aku update later eh..seronok sgt tau..aku rase, pergi umrah n ziarah ni dikategorikan sbgai percutian lengkap, yelah, komplete semua..ibadah, rohani, jasmani, besukan..hee..n last but not least shopping..adei..ade ke patut :p ...tp serius, tenang je kat sane..happening pn bukan kepada benda2 yg gaya barat tu..tp mmg happening..eh, ape aku cuba sampaikan ni..hiks..xpela kalo paham, ok la..kalo x, cube2 la pahamkan..hehe..ok la..aku nak g tgk ape2 aktiviti bes ni..chow..till then, hv nice day...

1 comment:

^einav^ said...

hepi beleted besdey beb...huhu