Friday, June 26, 2009

Jumpa seseorang...

hello..salam hari jumaat..

Hari ni hari yg dikira terisi jugak..sbb bgn2 tido je tadi, dpt msg dari someone n terus siap2 jumpe die..hehe..nak tau ke sape..ngeh ngeh..itu kekasih lama..penah kongsi katil jugak..time aku menumpang2 tido umah org dulu..alaaa, time aku study mase muda2 dulu kat Uniten..kenal ke..meh aku kasi tunjuk sket sape..jeng jeng jeng....


yer kawan2..diperkenalkan miss Noryati Mustapa ..aka si kenit..hee..jgn marah arr yati..

let me tell a little how i know this budak kenit..satu masa dulu iaitu pada tahun 2000..masa tu aku baru masuk Uniten..belaja Dip. Mechi..aku xde kawan mase mula2 tu..sorg je g orientasi sume la kan..yela, time tu mane nak kenai org laie..pastu bile da stat kelas tu, aku mula kenal ngan olin..dr olin, baru kenal ngan yati..sbb time tu olin n yati duk umah dekat2 kot..aku nun jauh blok lain..hee..so, drpd situ kitorg jadila klik berempat..sbb yati kamceng ngan ash..hehe..

so, yati ni adelah one of klik membe or kawan rapat masa di universiti..yang mane telah lama tidak ketemu sbb die duk jauh nun kat melaka tu..huhu..ari ni, die ade free sket , dpt la jumpe2 after about 3thn kot..last jumpe mase kat klcc tu eh yati..aku rase la..btw, antara aktiviti kitorg adelah, makan pizza hut, main boling, round mmid valley yg besau tu..n balik..dah tua2 ni, nak shoping lame2 maleh doh..dulu time belaja adelah jugak lam 5jam dlm bangunan midvaley tu sahaja..haha..gile ah..ntah apo dibuek eh tak tau la ;p ..

Anyway, to yati..tq for belanja2 n spend time ngan aku..nnt ade masa aku turun melaka pulak eh..tungguuuu..

ok la..itu saje buat hari ni..sampai ketemu di coretan akan datang..aku cm malas je nak upload gamba g umrah tu..hehe..boley x ;p



p/s: im still waiting 4 someone to msg/call..but none until now..kecik ati la cmni..huhu :(

4 comments:

AisYah said...

shila, saya ingin mengucapkan hepi belated besday.
wow, bestnya keluar...bila lagi nak dating dgn aku ni?? huhuhu...

yatie said...

chila.. lepas balik aritu aku tanye diri aku sendiri.. bile lg aku jumpe ngan ko lg.. 3 thn lg ke.. hehhe.. but aku nye aim skrg ni nak jumpe ash.. lame sgt x jumpe die.. jom ikut aku skali jumpe minah fussy tu.. hehhe..

shiela said...

jooommmm..hehe..

AisYah said...

wowowowow.. ada unsur-unsur kutukan disini.. hahahha.. but i admit it, i am one fussy person to awang, to sarah n not to mention my staff..hahahha