Monday, June 8, 2009

umrah dan ziarah..

salam kawan2 :D..baru ni la aku ade masa sikit nak update..sejak cuti last week till now, hari2 ade sahaja aktiviti nak kene buat..hmm..

last few days aku blk kampung dikelantan..did u know, last friday perjalanan ke kelantan mengambil masa yang sangat2 lama?..huhu..sampai mak aku ckp taubat xnak blk kelantan lagi..hee..bukan ape, hari tu ade lah lori terbalik kan, melintang die duk satu jalan tu..lokasi on the way ke gua musang kawasan bukit2 di kuala lipis nun yg lg 60km kot smpai gua musang..penat wooo...

pastu ahad balik sini pn jem jugak..aiyoo..dah la bnyk koje nak wat laie..baju2 xkemas, xgosok bagai..but anyway, aku selamat dah kemas2 barang..hehe..ni jap g nak p tesco lak nak beli mende2 yg xcukup lg..eh, ade aku bg tau nak g mane ke..tau kot aku rase..hehe..eli pn dah cite lm blog die kan..

actually, from tomorrow 9/6/09 - 21/6/09 aku n family akan menunaikan umrah n ziarah ke mekah n madinah..besok pg dlm kul 11.30am kitorg naik flight..doakan kami selamat pergi n pulang eh..n semoga dapat keberkatan untuk umrah ni..huhu..this is my 1st time nak pergi sana..harap2 dpt la pergi bnyk kali kan..insyaallah..

so, kawan2..xdapek la aku nak update for this 2weeks kan..hope u all have a gud day always n happy selalu eh..ok buhbye..salam..

apid n abah yang telah membotakkan kepala..hehe..

p/s: saya dgn ini ingin memohon maaf sekiranya ade terkasar bahasa or membuat org2 terasa ngan saya..saya tau, knkdg saya ni kasar orgnye..especially to my kawan2 yg kat opis dulu n kawan2 rapat saya (if u guys read this) ..kot ade yg xsempat nak jumpe ke...n also to readers2 blog chielalala (i might dont know u but i know sometimes hanya membaca pn boley tersinggung gak kan)...maaf kan caye eh kwn2 eh :D..k la doakan kami selamat ok..c u



4 comments:

ELLY said...

hahaha....ko kena mintak maaf ngan aku gak...ko ske wat aku kecik ati....hahaha....weh time tawaf sama2 tau....huhu....

Ann GreenStrawberry said...

selamat menunaikan umrah...

Nem0 o0h Nem0 said...

da lama tak gie kelantan,skang ape yek best kt sana? =)

FdausAmad said...

Gua nak jemput lu dtg kenduri kat blog gua..

rasa sket lauk pauk kt sana..

nak follow baca doa pun takpa..

selamat pegi umrah beb...