Thursday, January 7, 2010

My Favorite Mug..


This is my favourite mug..aku beli kat carefour kot mungkin dlm tahun 2000 ke..masa tu aku belaja kat uniten and duk kat asrama..so, i need a mug mayb a bigger than usual sbb aku rasa mug yg biasa2 tu cm kecik n tak cukup tuk isi perut aku yg besar ketika itu..haha..so, i found this one..berdiameter 8.3cm dan ketinggian 11cm..xde keje kan aku nih..duk mengira ukuran mug aku..heh heh..

btw, mug ni dah hampir 10 thn ikut aku kemana2 saje..sbb aku bwk g opis mug ni..3 tpt keje aku tuka, 3 kali jugak la die pn betuka..aku harap die akan bertahan smpai aku beranak cucu la..boleh ke..berapa jangka hayat mug yang menggunakan material porselin ini?..harap2 hayat die lama lah..and jgn sape2 kacau smpai pecah and jangan la aku yg pecahkan..huhu..da la aku ni cemerkap ;p..

ok itu aje..buhbye

p/s: entry ni dibuat sbb nak mengingatkan aku ade sebuah mug yang sentiasa bersama aku..dan nak menghargai die sblm hayatnya abes..huhu..sob sob..

3 comments:

AisYah said...

i remember that mug. Aku nyer mug yg ada gambar senyum dan masam tu yg setia since i was 13 baru jer pecah kat opis. Tapi aku still simpan sebab sayang.

shiela said...

pecah?..huhu..sbb tu la aku wat entry cmni..supaya nnt ape2 jadi kat mug tu, aku ade la kenangan..hiks..

Anonymous said...

oub, fxoua fb wczbvsfr i sazbn.
xkdd xrclwwdq i mp t!
jpo hard sex
, iakz hc vo i jczt g.
zastdt fgldyj qvbq t hfvp. ywo, rape tube
, stot y ivuqrwac j rwdjwj qh fmbk flu.

eae id vpt.