Sunday, January 3, 2010

rindu yang masuk dalam mimpi..hee

gud morning kamu2 semua...

hari ni aku nak bercerita laa...koranggg, apsal aku asik mimpi pasal keje lama aku ek..masuk smlm, dah 3-4 kali jugak aku mimpi kerja aku tu...huwaaa...i miss my old job laa..i miss the smell of steel, welding spark, the noise of kting ktong kat kilang, the siren waktu rehat n balik, the guys yang aku selalu bekerjasama..haha..miss everything...

ok, its like the 1st love that we will never forget..thats how the feeling..boley..i wish i can get that kind of job again laaa..the selekeh2 punya opis n selekeh2 punya uniform kerje..

i knowwww, i used to complain about the job before..but, what can i say..i just realise that im in love with it after it s gone..haha..poyo ;p..

k la..today aku ade nak attend wedding kawan aku kat selayang..heh heh..my secondary school fren..hmm, what to wear ha?..

hmm..monday is coming..malasnyeeee..

daa..

No comments: