Monday, January 25, 2010

sekolah

lately ni aku asik teringat zaman2 sekolah rendah and menengah kat selayang je..rindu lak..hehe..kalau la aku sekolah kat sana sampai aku form 5 kan best..huhu..ni aku hanye ada memori smpai form 3 je..form 4 & form 5, lansung tak ingat..or should i say, i vanished those memories already..sgt tak suka masa tu..

ape yang best sgt ek pasal sekolah kat selayang tu...hmm..meh sini aku habaq..firstly, aku ade kawan2 yang ramai kat sana..yelah, selayang tu kira macam kawasan pinggir bandar kan, pegi balik sekolah jalan kaki je..rumah kawan2 pun kira dekat2..until now, kitorang still contact each other which is kitorg mmg dah kawan since sekolah rendah..bes kan...mcm kalau g selayang tu, mcm balik kampung la..cuma aku takde umah nak stay je..hehe..

kedua; sekolah kat sana bestt..mcm2 hal..yelah kan, sekolah cmpur laki pempuan...mmg happening..oo, masa from 4 & 5 aku sekolah pempuan..so, tau la..dah la aku sorg2 je..aku lak jenis lambat nak tunjuk belang..so, 2 tahun tu mmg tak sempat la aku nak bergaul ngan kawan2 kat sana..haha..so, totally lost contact with them..nama kawan duk sebelah aku pun aku lupa..huhu..teruk gile aku ni..sbb tu aku kate aku lost memories..huhu..i hate that school..i was alone time tu..tak ingat lansung la..kat fb pun mane ade kawan2 aku kat sekolah ampang tu..langsung takde..tp kat frenster ade la..itu pun ntah dorg ingat aku ke tak..hehe

ape lagi ek..hmm..banyak lagi la reason2 die yang aku pun tak ley nak gambarkan kat sini..haha..yang pasti memang duduk dan bersekolah di selayang adalah sgt best bagi aku..compare kat ampang..oo, i still kept those letters that i got from my best fren si fazilah..hehe..kelaka..berjela2 surat dan ntah berapa banyak aku simpan..begitu juga kad2 raya yang aku dpt drpd dorg..bestnyee..sweet memories :D

eh, tetibe je aku kan..haha..ni gara2 aku tgk facebook nye membe2 la ni..add kawan2 lama..pastu tgk gamba2 dorg pastu ingat2 balik sape tu ek..ade yg aku ingat, ade jugak yg aku langsung lupa..yela, setakat sampai form 3...mane nak ingat semua kan..org2 pun berubah bile dah masuk zaman form4 & form 5..hehe..ok la tu je..daa ;p


p/s: aku nak add gamba2 lama aku kat fb supaya org ingat aku..tp maleh nak scan..hehe..sesape yang ade gamba aku selit2 kat korang kan, sila la tag aku..lalala ;p