Monday, March 7, 2011

mimpi

semalam..ya mimpi abang lagi..ya rasa takmo bangun je..sbb ya rindu kat abg..smlm abg dah mula tak layan ya..abg senyap je..ya tak tau nape..abg cakap kite xde jodoh..ya xnak ckp pasal jodoh sbb ya tak tau future tu mcm mane..Allah yang tentukan..ya tak paksa pun abg..ya sedih sgt2...ya hilang tempat bermanja mcm selalu..tak dapat tido sbb pikir pasal hal ni..ya ingat abg akan kawan ngan ya smpai bile2..akan still layan ya call2 bnyk kali tu..mungkin abg sndiri yang dah berubah kan..abg bosan kot ngan ya..hmm
dengar la..smlm ya mimpi abang..time tu abg intebiu jd cekgu agama..hehe..tetibe jek..ya kat situ lak nak bg sokongan kat abg..siap bile abg masuk bilik intebiu tu ya ckp good luck2 lg..smpai org yg intebiu nampak..n cakap tu gf abg ke..hehe..salah sorg tu boleh pulak bos ya yg lama..kelaka pulak..siap ya ckp kat mak..eh, baik mintak tolong bos tu kan..sbb die kenal baik ngan ya..hee..tp ya tak buat kot sbb time tu abg dah kene intebiu..kelua je bilik..abg mcm happy sbb dapat jawab..abg kate nnt kene g kursus beberapa minggu kat bangi agaknye..haha..ya pun suke la..siap pikir2, nnt bile abg free leh la ajak makan..sbb dekat kan..huhu..besnye mimpi abang..
terbayang2 baru je ari sabtu tu kite tgk midnite..abg asik ajuk2 muke ya time tgk wayang..huhu..ya happy je..sbb abg sanggup jugak datang..walopun dah kul 10 lebeh time tu..abg, tu last ke kite kua sama2..nape cepat je abg ubah fikiran eh..ade ape2 ke yang tak kene..ya konfius..ya tak leh tipu ya sangat happy bile abg ade ngan ya..ya rasa semangat jek..tp sekarang..rasa sangat alone..