Monday, May 16, 2011

apam polkadot..

hi..bertemu lagi kite di minggu baru ini..eceh..
last few days adalah hari2 yang happy tuk aku..haha..tetibe je kan..lalala..tapii..biasa lah..sesuatu yang happy mesti akan jadi tak happy pulak kan..people will come and goes..thats for sure..just enjoy the moment..hmmm..kan best kalau.....

esok aku dah stat cuti..tapi tau tak, cuti ni ngan perasaan yang tak bes..huhu..sebab banyakk je keje yang pending..aduhh..terok kottt..hati tadak sinang punyaa..hari rabu dah nak gi coti2..ahh, takpe lah..rilek2 sudah..but, sure i will miss my opis lah..ehem2 :p

eh sebenanye nak cite..semalam, hari ahad, aku wat pojek baru lak..biasa lah try2 resepi kan..so, since ade someone yang masuk blog ni yang promo die punye apam polkadot..aku macam interested lak nak tau cmne die buat..so, google2 la resepi..turns out, mmg da ramai ek yang try..so, aku pun gigih laa membuat nye..hik hik..tapiiii..tak menjadi seperti yang di tunjuk2 dalam blog2 lain lah..selalu aku wat, mesti x jadik..mencikk..

nampak tak..aku wat dalam cup yang bolat..tetibe die dah masak jadi bentuk 3 segi..haha..pastu ade inti coklat..aku letak la nutella..sbb takde jem ke ape..nyesal lak tak letak sekaya..kalo x, mesti lagi bes kot..huu..takpe lah..leh try len kali lak kan...rasa die ok lah..eh btw, comei tak apam ni..pagi tadi kawan aku ckp, apsal tak bawak pagi ni..hak hak..mmg tak laa..malu kott..org amature buat..*wink2

ok la..gtg..chiaow dulu..

4 comments:

YaTie IzaTie said...

ni mesti resepi dr sidelima kan.. kakka..

shiela said...

hehe..ntah mane2 aku copy ntah..ade aku post kat wall fb aku..

ELLY said...

hahaha...aku dah rasa dah...hampir nak jadi...bentuk jer pelik....dah mcm kepala alien lak aku tgk...hahaha

LeeN said...

shielaaaa.. awat jadi lagu tu! hehehe. tapi comel la kek2 mcm ni. kalau aku buat, balqis mesti cinta gila kat kek tu.. heee :)