Tuesday, May 3, 2011

bagaimana ya..

hi all..ah lama sungguh kawe menyepi kan..bukan ape..intenet kat umah takde..pastu sim kad lak aku patah kan (pasal kes aritu..hehe)..nak transfer gamba pun susah..sbb selalunye aku gune camera hp pastu send mms ke email..sbb aku takda kabel nak upload terus ke komputer..huu

so, how are you all..bes tak weekend korang..macam aku biasa2 ajek..sabtu men badminton (guess who im playing with :p...) ahad, siang tak wat ape2..malam je mak abah aku ajak makan kat one of fancy restaurant kat jalan ampang (baru 2 kali aku penah pegi seumur idup..)

ooo..lupe lak aku nak bgtau..aku tak sedih dahhh...lalalala..cume aku kebosanan tahap gaban kat opis ni..takde keje pulak..ehh actually ade..tapi macam, yelah report yang aku nak kene buat over and over and over again..huhu..bosan dowhhh..tak saba nak escape mid mei ni..yeyeh..yang tu i'll tell later wokeh..

last sekali, ape lah blog aku tanpa gambar2 kan..huahaha..

ni saya yang buat2 happy makan kat restoran victoria station..aku rasa takmo la pegi situ lagi..mcm tak sedappp jek..anyone tau tak mane nak dapat lg steak or western food yang best2 kat area KL ni..VS ni x berapa lah..mahal lak tuh..

ni grilled steak yang aku order..medium cook..daging ok la lembut..tapi rasa gravy die macam tak best sangat lah..bapak aku lak order victoria steak..komplen2 sbb die kate daging tak cukup lembut..hehe..oo..set ni dtg sekali ngan semangkuk salad yang aku dah abeskan sblm main corse ni dtg ..acik lapo..hee

ermm..know what..masa aku makan ni, dah pukul 9 lebeh tau..huhu..being me, ko tau tak betapa rasa bersalahnye aku kat diri sendiri..makan DAGING di waktu malam?..wowowo..tidakk..balik tu terus timbang pastu tgk berat naik pastu pegi try2 baju2 kurung moden aku yang latest..mcm baju aku pakai time yati kawen aritu, baju time eli kawen..omg...semua sendat2 you allzzz...ahh tidak..i've been neglecting my diet for the whole month..i need to get back on track..haha..poyo tak..poyo kan kan kan.,.balik tu, terus aku pakai baju fit2 dan berjoging atas trek selama 15 menet..yang hanya dapat membakar 30cal dan hanya 1km jaraknye..huhu..cube bayangkan..berapa bnyk kalori intake kite..berbanding pembakaran yg telah kite buat..tensen lah cmni..

hari ni aku berpuasa..tapi dalam kepala dah membayangkan macam2 makanan tuk berbuka..huhu..help me..!! hehe


ok lah tu aje setakat ni..diakhiri dengan gamba yang aku amek jumaat ari tu yang aku rasa diri aku lawa..haha..lin, ko ingat tak aku ckp kat ko masa kite chat tu..aku rasa aku lawa ari ni..ni lah gamba die..haha..okeh aku gile :p

11 comments:

YaTie IzaTie said...

same la kite dinner minggu ni.. western food.. sedap wei kat amigos.. grill lamb black pepper nanges woo..

wei, ape yg best mid mei ni? ko nk tunang ye..

shiela said...

lerrr..ko ni tetibe blur pulak...baru je bincang2 jumaat lps..org nak g coti2 lah..isk2

YaTie IzaTie said...

itu je? ingatkan ade bende yg lebih menarik.. hahha..

aNaYaNa said...

orangnya dah memang lawa..mengaku pun takper..hehe

shiela said...

yatie; ape aje mende menarik sgt nak aku updatekan di sini..haha..

anayana: hee..kite gurau2 je..sbnanye tak la lawa sgt..saje nak motivate diri sndiri yg dah terasa meningkat umurnye ni :p

LeeN said...

waaa mmg lawa. hahahaha. terbukti terbukti. hahaha. lawak la ko ni ok. ialah, bila hati tgh stabil maka muka pun ada la sikit semenggah ye tak? :P ahew ahew.

shiela. nnt nk g holiday nak banje aku apa. ha.

shiela said...

hehe..nak ke..kasik key chain la mau :p ..lalala

AisYah said...

alah shila, takat makan daging malam2 tu dh jadi rutin aku tau. celah gigi je tuh. *sambil nangis tgk weighing machine*

LeeN said...

elelelelele... ye ke? xpela... lalalalalalalala

ELLY said...

victoria station mmg dah x sedap...aku last pegi 2thn lps pastu terus tobat x gi dah...m'bazir jerk...restoran pon buruk jerk...huhu
steak sedap kat TGI or Chiliz kot tp aku x nak gi coz x sure halal ker x...

shiela said...

TGI KE TGF..HAHA..AKU RASA SAMA JE TGF NGAN CHILIZ TU LA..BIASA2 JEK..