Monday, May 21, 2012

kasut..

haaa..tadi masa balik office, sempat aku singgah kejap kat sogo..again?..yer yer..sogo memang tempat shoping feveret aku dan family :p ..tujuan utama adalah hanya semata-mata nak beli kasut sanding..memandangkan butik pengantin aku tu, saiz kasut die halahai..kecik la pulokk...aku ni saiz 8 tauu..mane nak muat saiz 5/6..hehe..saiz kasut pakmi lagi kecik dari aku tau..huahaha..die saiz 7 :p ..

so, aku pilih laa..beberapa kasut yang ade kat situ..sebagai peminat tegar higheel yang paten platform tu, peep toe pump...ade la jugak few yang aku minat..warna hitam..ohh ye, oleh kerana baju sanding aku kat belah pempuan ngan lelaki ade unsur2 hitam (lace hitam) tapi warna baju lain2..maka, aku nak jimat, beli je kasut warna hitam..mahal wehhh nak beli 2 sekali..pastu kalau beli warna-warna, sure bila pulak nak pakai lagi kan..baik dapatkan 1 tapi boleh pakai lagi...so, pilih punya pilih..dapat la narrow down kepada 3 jenis...

jenis peep toe..material baldu

peep toe jenis kilat

 pumps yang ade bling2..

untuk pembaca lelaki, ketahui lah anda..kehidupan seorang perempuan memang lah complicated..sebab nama kasut pun dah macam2..hahaha...tu belum lagi untuk memilih tuala wanita..siap ade warna warni..ntah untuk ape, aku pun x tau..Oppps :p


okeh...jom teke..yang mana satu kah pilihan hati ku...cer teka cer teka..lalalaa...




2 comments:

rimieilya said...

awak....lg 6 hari...ape perasaan?hehe

shiela said...

perasaan mcm, cepatnyee masa berlalu..haha..neves weh :p