Wednesday, May 16, 2012

persiapan perkahwinanku..

hi korang semua...tgk kat ticker tu, lagi 2 minggu tuuu...dan mulai minggu ni hidup aku dah tak tenteram..semua arrangement nak kene wat..plus, keje2 buat doorgift pun tak settle..in fact, baru bermula..1 box je baru siap..ade lagi 7 box yang nak kene buat dan setiap box ade 125 botol nak kene deco2..huwaaa...dan waktu tidur ku pun terganggu yer..dah 2 malam aku tdo kul 2 pagi..double huwaaa....camne nii..tapi aku rasa boleh siap ni..nantuk la weh..hidup rasa mcm tak terurus dah ni..

lain lain perkara macam dah setel kot..bab daftar kahwin pun setel..tinggal tunggu hari nikah je..barang2 hantaran pun dah hantar kat nilai untuk digubah..baju nikah pun dah dapat semalam...aku sangat sukaaa...hehe..semalam juga aku dah apply cuti..pastu dah booking hotel tuk pra-honeymoon..hehe..ade pra tuu :p ..xde lah..actually sebab nak rehat2 jek..gi la jauh sket dari bandar ni..setakat 2jam perjalanan tu..okeh la kan..honeymoon2 ni kate Pakmi, pospone lepas raya lah..yelah, sekarang ni pun nak puasa dah kan..

oh my, puasa aku pun tak ganti lagi..kang lepas kahwin nak puasa kene mintak ijin suami lak T__T ....hmm ape lagi ek..

haa..umah pun dah cat..kasut nikah dah beli..tggal kasut sanding dua belah pihak lak..huhu..semuaaa nak kene beli keww...bankrup la aku camni..tapi nak guna yang sama pun tak sama kaler lak..tapi syafiq kate nak sponsor..yey..! ..kek kahwin, pun dah tempah..tu eli sponsor..aku baya sikit je..kemah nanti mak kate pasang 9 kemah kot..huhu..bapak banyak kan..macam besar2ran lak tetibe jadi majlis aku ni..hehe..kalau teringat awal2 aritu masa bagitau kat pakmi, konon taknak pelamin la ape la..sekali..haa..hambek kau..dah la kaler pun meriah...mcm bes jek...wish me luck :D

dan sekarang mood kerja dah ke laut...acammane?..hee..k lah, dahh..

hajat dihati mau baju nikah macam lisa..tapi x dapek laaa...hahaha

p/s: nak je upload gamba baju nikah aku..tapii nanti tak surprise la kan :p

2 comments:

rimieilya said...

bestla mood keje dh ke laut...sy ni keje makin berlambak2 plak bila dh dekat nk cuti...tension je rasa...nasib baik sume keje2 wedding famili y uruskan...tu pn sb jauh..heheh

shiela said...

hehe...nasib baik keje saya da setel..pastu ade je keje lain..tapi nak buat pun dah tak leh nak konsentrate sebab pikiran dah ke mana2 dah..hedeii